Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Surfus

Ecikowski

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ecikowski
Nick oskarżonego: Surfus
Powód skargi: auto nie ma to co mialo miec
Data zdarzenia: 21.01.2021
Dowody: poniżej wkleje logi
Opis sytuacji: przegladając gielde trafiłem na tego admirala, kiedy stał to wygladalo to jakby miał gwint, wiec napisałem do gracza czy ma glebe(chodziło mi o gwint) gracz napisał ze ma, a po kupieniu zobaczyłem ze nie ma gwintu, poinformowałem gracza o skardze 

[2021-01-21 19:49:20] [Output] : >> [107] Surfus: admiral ma glebe ?

[2021-01-21 19:49:28] [Output] : << [107] Surfus: tak

Zacznijmy może tak, po jakiego grzyba miałbym cię oszukiwać na auto warte 50k i ryzykować banem permanentnym, ba ryzykować ten ban byłby pewny. Mam na tym koncie już ponad 130 godzi i nie chciałbym go stracić za jakieś durne 50k, a nawet nei bo gz warte w aucie jakies 13k. Tak jak zapisałeś wyżej zapytałeś mnie czy auto ma glebe to ci odpisałem że ma. Mogłeś przecież zapytać czy ma gz lub gwintowe zawieszenie.

A tutaj przedstawie moje argumenty krótko i przejrzyście:

Po pierwsze tak jak wyżej zapytałes mnie czy auto ma glebę więc ci odpowiedziałem że ma, nic o gz nie wspomniałeś.

Spoiler

bgVz4NZ.png

Po drugi na giełdzie jest możliwość podglądu tuningu auta, silnika, przebiegu itp. Tego też nie zrobiłeś

A po 3 i już ostatni raz ogłaszałem na czacie premium że sprzedam tego admirala z dokładnym tune i silnikiem, o proszę:

[2021-01-21 19:15:39] [Output] : OG Surfus: [S/W] Admiral 2.9 benzyna ( max silnik ) Fele | Wykrywacz FotoradarĂłw | Radio | ZimĂłwki | Ogranicznik | VMAX 216, cena 55k do nego !!!

Więc z wyżej wymienionych argumentów wynika że nie znasz pojęcia gleba, przed tobą była jedna osoba i pytała się czy jest to gleba czy gz. Odpowiedziałem ładnie że gleba więc osoba podziękowała i tyle w temacie. Nie potrafisz też spoglądać na tuning auta i nie zauważyłeś że w tuningu auta nie ma wpisanego : gwintowane zawieszenie ". Czytanie ze zrozumieniem też ci za dobrze nie wychodzi.

To tyle z moich argumentów. Mam teraz chwile wolnego czasu żeby odpocząć od zdalnego nauczania, komputera i obowiązków a ty trujesz mi za przeproszeniem " dupe " jakąś twoją pierdołą która przez twoją nieuwagę została popełniona. Tak jak wyżej wszystko miałeś podane jak na tacy tune itp ale niestety twoja niewiedza spowodowała właśnie coś takiego, za co ja już nie odpowiadam. Pozdrawiam i liczę na mądre rozpatrzenie skargi...

[2021-01-21 19:33:51] [Output] : << [384] Toster.: on na gwincie jest czy co bo u mnie glebe ma xd
[2021-01-21 19:34:03] [Output] : >> [384] Toster.: nie ja mam glebe wgranÄ…

A tutaj masz logi z graczem @Toster. który prawidłowo się zapytał czy pojazd ma glebę czy gz i dawał wcześniej 49k tak jak ci pisałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.