Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Moje konto zostało zablokowane

Bartek9182

Rekomendowane odpowiedzi

na dodatek osoba o podobnym nicku do mojego pisze ze zostało jej skradzione konto

2020.07.24 od tego momentu posiadam to konto i nie było zadnych problemów ostatnio wrociłem na serwer i pojawiają sie takie problemy prosze o szybką reakcje i odblokowanie mojego konta poniewaz jest to bez powodu.

i tak wlasnie to wygląda dostaje prywatne wiadomosci ze ukradłem komus konto a taka sytuacja nie miała miejsca jedyne co posiadasz to jakis screen ktory nic nie wnosi moge jeszcze do tego dodac ze mail został zmieniony bo własnie straciłem dostęp do tamtego było to bardzo dawno zanim przestałem grac i znowu powrociłem na szczescie mialem zapisane haslo i mogłem zrobic co kolwiek zmieniłem hasło maila i teraz gram tak nie chce nic nasowac ale nie powinienies miec tego maila reszte sprawy zostawie administracji i mam nadzieje ze zostaniesz ukarany pseudo włamywaczu.

najprawdopodobniej była to juz planowana akcja od dluzszego czasu wyciek haseł i loginów w tym pomogł ale naszczescie byłem przed tym.Zmieniłem hasło i ustawiłem logowanie dwuetapowe aby zachowac swoje konto i nie dac sie okraść

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.