Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na bazinga, Mario92. 

mientos.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: merat
Nick oskarżonego: @bazinga @Mario92
Powód skargi: Niesluszna kara, brak powodu do kicka czy bana.
Data zdarzenia: 21:30-22:00 11 maj 2024 
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=mpYtFs2Bmwk
Opis sytuacji: Przyszedlem sobie popatrzec na szkolenie sara jak gracze na nagraniu, stalem sobie na aucie nic nie robiac, raz podszedlem sobie blizej ale wciaz nie na zaden teren zabroniony, pozniej stalem sobie na aucie, jak widac, obydwaj stwierdzili, ze nie maja kompetencji do owych rang, i karaja dla mnie kickami, oraz banem, ktory jutro straci mi 90 daily, jesli kara nie zostanie zdjęta, bedziemy egzekwowac dalsze srodki. 
 Nie zycze sobie takich sytuacji na serwerze, bo jest to jawne pokazywanie swojego buractwa, inni jakos kicka nie dostali co widac na nagraniu stali sobie w podobnym miejscu i co? Brak kicka, warna, czegokolwiek. Uwazam ze ta sytuacja jest wrecz smieszna, i jesli ban nie zostanie zdjety jutro do 23 cofacie dla mnie 90 dni, które strace. Nie po to je zbieralem zeby jakis Mario92, banowal mnie za stanie tam gdzie kazdy stoi sobie i nie jest to wntz.
Licze na solidne konsekwencje za takie karygodne wybryki z ich strony. Dodam jeszcze, że supporter @bazinga reprezentuje aroganckie zachowanie(niżej załączę ss)

Spoiler

image.png?ex=6640d67f&is=663f84ff&hm=b79756577e5eb97785d54340a03c4b00911b39dcec394826c92c6a056dfcb15b&=

//Wklejam za merat bo ma punkty na foruma

Witam.

Nie wspomniałeś jeszcze że byłeś ukarany za to dwoma kickami w krótkim czasie przez @Krychu oraz wspomnianego @bazinga. Jednocześnie nie chciałeś się zastosować do poleceń, powiem jeszcze informacyjnie że były na Ciebie raporty . Może kara jest zbyt wysoka ale w moim odczuciu została nadana słusznie.

Jeszcze zacytuję twoję słowa:
21:48:21: tehnik_rolnik jak to muj teren
21:48:19: tehnik_rolnik smiehu warte
21:48:14: tehnik_rolnik jaki teren frakcji

Tyle ode mnie. Czekam na werdykt Administracji RCON.

Witam. Dodam również iż umiejętnie ominąłeś w nagraniu moment gdy wchodzisz na teren ulicy do ćwiczeń dla SARA. Odnosząc się do rzekomego aroganckiego zachowania z mojej strony, sądzę że było ono co najwyżej uszczypliwe, ponadto ma to nijaki związek z tematem skargi.

9 godzin temu, Mario92 napisał:

Witam.

Nie wspomniałeś jeszcze że byłeś ukarany za to dwoma kickami w krótkim czasie przez @Krychu oraz wspomnianego @bazinga. Jednocześnie nie chciałeś się zastosować do poleceń, powiem jeszcze informacyjnie że były na Ciebie raporty . Może kara jest zbyt wysoka ale w moim odczuciu została nadana słusznie.

Jeszcze zacytuję twoję słowa:
21:48:21: tehnik_rolnik jak to muj teren
21:48:19: tehnik_rolnik smiehu warte
21:48:14: tehnik_rolnik jaki teren frakcji

Tyle ode mnie. Czekam na werdykt Administracji RCON.

Wcale nie widać tego na nagraniu, że byłem w miejscu które, w żadnym stopniu nikomu nie przeszkadzało, ani nie było to drogą szkoleniową. Za stanie na aucie kick też normalny, gdzie stało obok mnie kilka osób, które widocznie, są jakieś specjalne, skoro oni mogą stać, a ja nie. Dziwne, że jakoś mientos. stał sobie ponad minute, nawet nie dostając warna na środku drogi do szkolenia. Ban 3 dni za stanie na aucie???? Czemu wszyscy go nie dostali, co stali na aucie???? Bystości, na nagraniu wszystko jest ukazane, co do moich słów, mogę pisać sobie co, chce. Stałem na parkingu nie na terenie szkolenia stąd ta wypowiedź, że mój teren bo każdy tam stał, więc ja też mogę wtf. Zadziwiająco śmieszne jest to, że nie potraficie się nawet przyznać do swojego błędu pełniąc role jakie pełnicie na serwerze, co jest jawnym wymogiem na stanowisko supporta, a co dopiero administratora. xD 

Całość skargi opiera się o złe nazwanie powodów kar. Zamiast "Wntz" powinno się pojawić w tym miejscu "Utrudnianie pracy frakcji". W takim przypadku kara była jak najbardziej słuszna i nadana prawidłowo. Gracze pisząc losowe rzeczy i zaczepiając innych graczy po prostu utrudniają szkolenia frakcji. Upominam członków administracji żeby lepiej dobierali powodu nadawanych kar, zmieniam powód nadanej kary i skargę oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.