Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na bazinga

Hubus

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Hubus
Nick oskarżonego: @bazinga
Powód skargi: Zle nadawanie kar, obrywa sie osobom ktore nie lamia regulaminu serwera, nadaje kary na losowe osoby
Data zdarzenia: 11.05.2024
Dowody: Podesle osobie ktora bedzie rozpatrywac skarge
Opis sytuacji: Bylismy na gieldzie, ktos wyzywal goscia, on napisal rapsa i ja i kolega dostalismy muta zamiast osoby ktora faktycznie go wyzywala, supporter rozdaje kary osobom ktore nie lamia regulaminu, zreszta na dowodzie wszystko widac

Witam. Dostaliście z kolegą kary za rażący brak kultury wobec graczy. Natomiast odnosząc się do zarzutu według którego nie nadałem kar osobom które was rzekomo sprowokowały, to nie dostałem dowodu na taki stan rzeczy. Jeśli widzisz/słyszysz że ktoś łamie regulamin, to w twoim interesie jest napisać reporta, a nie przeprowadzać samosąd. Gdybyście napisali reporta pierwsi, sytuacja by się zakończyła zupełnie inaczej. Jestem otwarty na dalszą konwersację.

10 godzin temu, bazinga napisał:

Dostaliście z kolegą kary za rażący brak kultury wobec graczy

Ciekawe, z mojej strony nie bylo mowy o jakimkolwiek BK a kolega nie mial ani razu wlaczonego VC  i dostal muta na 5 dni 

10 godzin temu, bazinga napisał:

nie nadałem kar osobom które was rzekomo sprowokowały

? nigdzie nie pisalem o jakimkolwiek prowokowaniu nas, wez przeczytaj tresc skargi jeszcze raz ze zrozumieniem

6 godzin temu, Hubus napisał:

Poproszę te klipy z dźwiękiem.

10 godzin temu, Hubus napisał:

? nigdzie nie pisalem o jakimkolwiek prowokowaniu nas, wez przeczytaj tresc skargi jeszcze raz ze zrozumieniem

Słusznie, nie zrozumiałem co miałeś na myśli. Aczkolwiek wciąż woleliście wziąć sprawę we własne ręce, zamiast napisać reporta. W momencie kiedy dostałem na was reporta byłem zajęty tym, co Wy, robiliście w tamtym momencie, a nie jak to się zaczęło i co gracz chwilę wcześniej jeszcze pisał. Mogliście nawet napisać reporta już po sprawie, że tamten gracz również jest winien, i bym go również ukarał.

Odnosząc się jeszcze do tego co widać na nagraniu, można wyjść z założenia że Slovcki nawet nie włączył VC. Z początku też tak myślałem, i was dłużej oglądałem. W momencie gdy odjeżdżaliście od gracza BOOMEK i głos zaczął się wyciszać, a Ty miałeś wyłączone VC, nie mogłem mieć wątpliwości że na VC mówił Slovcki. Upewniłem się również przeglądając kary tego gracza. Nie wiem dlaczego nie było widać ikonki odpalonego VC przy nicku Slovcki'ego, ale w tamtym momencie był jedyną osobą która mówiąc na VC nie miała tej ikonki. Zatem powołując się na fakty który podałem parę zdań wcześniej, jestem pewien że mówił On. Dlatego, najlepiej by było, jakbyś podał powyższe klipy z dźwiękiem.

Również zobaczyłem u siebie na komputerze, że mam zapisaną powtórkę ze swojego POV, właśnie przesłałem ją ARCON.

Całość sytuacji opiera się na błędzie i braku wiedzy Supportera o niektórych błędach. Niestety całość dźwięku, który słyszymy na klipach pochodzi od gracza @Pi0trus i to on po prostu po otrzymaniu kary wyciszenia nie puścił przycisku odpowiedzialny za VC i mógł cały czas mówić. Skargę oddalam, kary unieważniam, a za przedstawione czyny wydłużam karę gracza odpowiedzialnego za popełnione czyny z dni 7 do dni 45 z racji ich skalowania z poprzednimi karami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.