Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[Aplikacja] ProjectRPG na twój telefon!

Nexusovskyy

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano, z tej strony NexuS

Co znajdziemy w aplikacji?

• spis felg
  • ilość graczy
  • spis tuningu mechanicznego
  • spis tuningu wizualnego (w trakcie pisania)
  • dodatki i komponenty (w trakcie pisania)
  • informacje dot. kursów sweeperów, ryb oraz kosiarek (w trakcie pisania)

Jak zainstalować aplikację?

Pobierz plik, a następnie zainstaluj go na swoim telefonie. (wyskakuje, że jest groźny, ponieważ nie ma go do pobrania na Gogle Play). Apka jest w 100% bezpieczna.

Do graczy!

Jak myślicie przydatna będzie aplikacja? Wyraźcie swoje opinie!

Do tunerów!

Jeżeli chcecie pomóc w rozwoju aplikacji wyślijcie screeny cen tuningu, ponieważ chciałbym to również tam dopisać.

Sponosorzy.

Chciałbyś zostać oficjalnym sponsorem projektu? Napisz do mnie wiadomość prywatną!

Co otrzymuje sponsor?

Wcześniejszy dostęp do następnej aktualizacji, zostaje wpisany na listę sponsorów, która będzie znajdowała się w aplikacji po dodaniu zakładki sponsorzy.

DOWNLOAD<-- Kliknij

SS

Spoiler

Screenshot_20210121_174132_appinventor.ai_filipsilfilon.projectrpg.jpg

7 godzin temu, mirek_mefedron napisał:

Aplikacja strasznie zlagowana..

Jak dla mnie zbyt wiele jest tutaj do poprawki żeby to wypuszczać do użytku

Podaj model telefonu. (zakładam, że w zakładce z felgami ci lagguje, ponieważ musi wczytać dużo grafik).

Prawdopodobnie w następnej wersji dodam przycisk by ukryć zdjęcia felg (nazwa felgi+cena by została). 

EDIT: Znalazłem problem, dodam w aktualizacji.

19 minut temu, Nexusovskyy napisał:

Podaj model telefonu. (zakładam, że w zakładce z felgami ci lagguje, ponieważ musi wczytać dużo grafik).

Prawdopodobnie w następnej wersji dodam przycisk by ukryć zdjęcia felg (nazwa felgi+cena by została). 

rn8t, także dziwie się że aplikacja laguje.

[AKTUALIZACJA] 21.01.2020

• Dodano opcję wyświetl listę felg bez grafiki (wtedy nie ma lagów).
  • Dodano ceny felg.
  • Dodano tuning mechaniczny oraz jego ceny.
  • Dodano listę serwerów oraz ilość graczy online (odświeża się).

GLHF

Nie rozumiem po co wypuszczasz aplikacje w której w sumie nic ciekawego nie ma, wszystkie rzeczy w niej zawarte są dostępne na forum na dodatek dostęp do nich jest wygodniejszy. Sam pomysł z aplikacją nie jest zły jednak obecnie rzeczy w niej zawarte są bezużyteczne (jedynie kursy które są w planach będą przydatne), w skrócie nie wiem po co wypuszczasz aplikacje po pięciu minutach robienia jej.

1 minutę temu, Edi napisał:

Nie rozumiem po co wypuszczasz aplikacje w której w sumie nic ciekawego nie ma, wszystkie rzeczy w niej zawarte są dostępne na forum na dodatek dostęp do nich jest wygodniejszy. Sam pomysł z aplikacją nie jest zły jednak obecnie rzeczy w niej zawarte są bezużyteczne (jedynie kursy które są w planach będą przydatne), w skrócie nie wiem po co wypuszczasz aplikacje po pięciu minutach robienia jej.

+1

1 minutę temu, Edi napisał:

Podpinam się pod opinią tego użytkownika.

Przed chwilą, WujekEddy napisał:

Nie rozumiem oo co aplikacja skoro wszystko to znajduje się na forum, takie to na siłę zrobione, pobiorę to jak będzie jakikolwiek sens i jeśli pojawi się sensowne zastosowanie tego, chwilowo to bez sensu. 

Edit: plus za chęci 

Stwierdziłem, ze skoro chce się tego nauczyć to zrobię odrazu coś dla serwera. Na forum trzeba poszukać danego tematu a w aplikacji mamy wszystko pod ręką.

3 minuty temu, Nexusovskyy napisał:

Stwierdziłem, ze skoro chce się tego nauczyć to zrobię odrazu coś dla serwera. Na forum trzeba poszukać danego tematu a w aplikacji mamy wszystko pod ręką.

Twoim zdaniem lepiej zaśmiecić telefon niż spędzić nawet nie minute szukając tego na forum? Szanuję za chęci ale wątpię, żeby dużo osób z tego korzystało.

20 minut temu, mejfuj napisał:

Twoim zdaniem lepiej zaśmiecić telefon niż spędzić nawet nie minute szukając tego na forum? Szanuję za chęci ale wątpię, żeby dużo osób z tego korzystało.

Rzeczywiście 8mb to zaśmiecanie telefonu XDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.