Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Deputy Hospital Manager Szender

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

gUS6bo0.png
mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Senior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z Deputy Hospital Manager frakcji San Andreas Medical Department @Szender. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!
LKZ38Vt.png

d: @-dzusia- | S: @Szender

d: Witam, z tej strony Senior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
S: Siemanko. Mogę udzielić Ci wywiadu.

d: Świetnie! Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
S: Jestem @Szender, w życiu realnym Patryk. Mam 25 lat, mieszkam w małej miejscowości w województwie mazowieckim. Na serwerze pełnię funkcję Deputy Hospital Managera frakcji San Andreas Medical Department — w skrócie jestem Zastępcą Lidera. Prowadzę również własną Organizację The Hunters. Z wykształcenia jestem ekonomistą, lecz na co dzień pracuję w firmie transportowej, niezwiązanej ze swoim wyuczonym zawodem. Uwielbiam spędzać czas na słuchaniu muzyki, jeździe samochodem, graniu w różne gry jak MTA, Counter Strike, Fortnite i wiele innych.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
S:
Serwer, na którym grałem poprzednio, zamknął swoją działalność. Gram w MTA od około 12/13 lat, więc postanowiłem poszukać czegoś nowego. Miałem już założone konto na serwerze w 2020 roku i postanowiłem sprawdzić, jak mi się tu będzie grało. Przyszedłem na serwer z moją byłą już dziewczyną i spodobało nam się tu. Grając, wbijałem godziny, dołączyłem do organizacji, w której znajdował się @Bartaz i on namówił mnie do napisania podania do SAMD. Udało się za pierwszym razem i tak już moja przygoda w SAMD trwa od 2 marca 2022 roku. W tym czasie udało się osiągnąć drugą najwyższą rangę we frakcji.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
S: Na obecny moment moim głównym celem jest pomoc w prowadzeniu frakcji, tak, aby mogła ona być jedną z najlepszych na serwerze. Dodatkowo chciałbym rozwijać swoją Organizację, aby stanowiła ona przyjazne miejsce dla każdego, komu uda się w niej znaleźć. W przyszłości planuję zakup auta, na które poluję od dawna, czyli Turismo Competizione, a także chciałbym rozejrzeć się za tunerem wizualnym, bądź mechanicznym. Niedawno nawet byłem bliski podjęcia zakupu takiego tunera.

d: Na ile wyceniasz swój majątek? Jakie auta posiadasz w swojej kolekcji?
S: Aktualnie w swojej kolekcji posiadam Buffalo Challenger, Slamvan, Manana, Infernus NSX, Glendale, duchomobil, Deluxo, BF Injection. Co do wyceny swojego majątku ciężko jest to dokładnie określić z głowy. Tak na szybko licząc, myślę, że jest tu między 6.000.000$, a 7.000.000$. Dodatkowo w gotówce posiadam 50.000$ na ten moment i bazę, za którą ludzie oferują mi w granicach 600.000$.

d: Gdybyś mógł coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?
S: Myślę, że gdybym mógł zmienić coś na serwerze, byłaby to częstotliwość aktualizacji, jaka jest wprowadzana dla graczy, a także frakcji. Niekiedy na pewne rzeczy trzeba czekać bardzo długo.

d: Jak wcześniej wspomniałeś, pełnisz funkcje Deputy Hospital Manager we frakcji SAMD. Opowiesz nam coś więcej o tej roli i jej zadaniach? Od jak dawna jesteś w tej frakcji i jakie są Twoje doświadczenia?
S: Jak wspomniałem wcześniej, dołączyłem do frakcji 2 marca 2022 roku. Miałem w swojej karierze 2 bądź 3 przerwy od frakcji, lecz nie były one długie. Rola Deputy Hospital Managera polega na pomocy Hospital Managerowi — czyt. Liderowi w zajmowaniu się frakcją. Wraz z liderem planujemy rekrutacje do frakcji, akceptujemy propozycje pracowników, co do nowych rzeczy, znajdujących się we frakcji, materiałach, reagujemy w przypadku łamania regulaminu przez pracowników. Jesteśmy głównym łącznikiem w komunikacji między zarządem, a CZF oraz RCON. Jeśli ktoś z nich dopatrzy jakiś błąd, naszym zadaniem jest jak najszybciej na niego zareagować. Poza tym pełnię funkcję ratownika medycznego tak jak wszyscy inni. Razem z pracownikami rozmawiamy, jeździmy na akcje RP czy różnego rodzaju eventy.

d: Pamiętasz może, jakie było twoje najtrudniejsze wezwanie?
S: Wszystkie wezwania są trudne na swój sposób tak naprawdę. Od nas zależy, jak sobie z nimi poradzimy. Najtrudniejszymi wezwaniami są, te, które organizuje biznes Posorants Group. Często jest to trudność logistyczna zebrać w jednym terminie jak największą ilość pracowników. Jak wszyscy wiemy, jest to tylko gra i każdy ma życie prywatne, co za tym idzie, nie zawsze każdy ma czas.

d: Jeśli nie SAMD to jaką inną frakcję byś wybrał? A może jest jakiś biznes, który przykuł Twoją uwagę?
S: Odkąd tylko zacząłem grać na serwerach RPG, zawsze byłem zwolennikiem frakcji SAPD. Wielokrotnie udało mi się osiągnąć na różnych serwerach stopień Szefa Policji. Na jednym z nich pełniłem ową funkcję niemalże 2 lata bez przerwy. Myślę, że szło mi to całkiem sprawnie i całkiem dobrze. Jeśli miałbym kiedyś plan zmienić frakcję, myślę, że to właśnie tam chciałbym się znaleźć i spróbować swoich sił.

d: Na serwerze masz przegrane ponad 2628 godzin. Jak wspominasz ten czas? Są jakieś konkretne osoby, z którymi spędziłeś te chwile?
S: Osób, które są bliskie kręgu osób, z którymi grałem, bądź gram nadal jest wiele. Ciężko ich wszystkich wymienić. Mam to szczęście, że ludzie sami przychodzą tu, gdzie jestem. Ci, którzy są w porządku, zostają ze mną na długie miesiące, a niekiedy nawet lata. Taką osobą jest, chociażby mój przyjaciel @Jaguarion, który również gra na serwerze.

d: Jak oceniasz eventy serwerowe? Masz jakieś zastrzeżenia co do nich?
S: Eventy serwerowe są w porządku. Zarówno te organizowane przez Administrację, jak i biznesy Racing Club czy Blood Fight. Te administracyjne są taką normalnością w świecie RPG. Fakt faktem przydałoby się w nich coś nowego.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
S: Najbardziej lubię jego atmosferę. Jest ona inna niż na innych serwerach. Większość graczy jest tu dużo milsza i bardziej przyjazna drugiej osobie niż na innych projektach, w których uczestniczyłem.

d: Opowiesz coś więcej o organizacji, której jesteś liderem?
S: Jest to organizacja The Hunters, stworzona wraz z @Defol. Naszym zamysłem jest zbudowanie organizacji z najbardziej nam zaufanych osób. Aktualnie łącznie mamy 19 osób. Nie mamy otwartej rekrutacji, a wszelkie przyjęte osoby są decyzją osób znajdujących się w niej. Dostęp do organizacji jest zależny od wyniku głosowania.

d: Odchodząc od tematów serwera, chciałbyś opowiedzieć coś więcej o twoich pasjach i zainteresowaniach?
S: Od dawien dawna interesuję się motoryzacją. Uwielbiam jeździć na zloty samochodowe oraz motocyklowe. Jestem pasjonatem driftu. Oglądam sobie często zawody. Większość kanałów motoryzacyjnych na Youtube również jest mi znanych. Od kilku lat interesuję się również fotografią. Czasami coś fajnego uda się stworzyć.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
S: Ciężko odpowiedzieć na to pytanie. Życie potrafi zmienić się w każdej chwili. Na obecny moment nie wybiegam aż tak daleko w przyszłość, zajmuje się tym, co jest tu i teraz. Nie lubię myśleć o przyszłości zbyt wiele, żeby nie czuć zawodu, że coś mi nie wyszło.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?
S: Tu akurat odpowiedź będzie krótka i jasna. Najważniejsze jest dla mnie zdrowie i szczęście moje, a także moich bliskich. Często staram się stawiać innych ponad siebie, byle by im pomóc.

d: Masz jakieś marzenia?
S: Moim życiowym marzeniem jest znaleźć taką pracę i dojść do takiego momentu w życiu, że będę w stanie mieć własny dom i zapewnić życie swojej rodzinie na bardzo wysokim poziomie.

d: Czego się najbardziej boisz?
S: Najbardziej boję się tego, że zachoruję kiedyś w takim stopniu, że nie będę w stanie sam nic zrobić. Nie wyobrażam sobie takiego życia.

d: Na koniec, zapytam jeszcze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
S: Na początku chciałbym podziękować za wywiad i pozdrowić Ciebie. W szczególności pozdrawiam: @Nataliaaa, @Veirdness, @MrBeast, @>VeX<, @Leokadia@VasteK, @Defol, @Mario92, @teez., całą organizację The Hunters, całą frakcję SAMD, a także wszystkich czytających ten skromny wywiad.

d: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę i życzę dalszych sukcesów!
KsDF6Sj.png

Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję @Szender za rozmowę oraz pozdrowienia. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
XGwBbve.png

dla Redakcji Project News

ObrazWqg9DUp.png?ex=66546370&is=665311f0&hm=b81a22622fd7b9bdec79ae89f8701783d4e0a1425710ae459e2fc4c3ab7083b6&

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.