Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Leokadia

KacperG12

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KacperG12
Nick oskarżonego: Leokadia
Powód skargi: Niesłuszna kara oraz brak ukarania osoby prowokującej 
Data zdarzenia: 03.05.2024r. 14:46
Dowody: [2024-05-03 14:44:34] [Output] : G> KAM_PL: kacper ale to ty nie znasz daty ty anty polaku stfu [2024-05-03 14:44:41] [Output] : G> KacperG12: ty jesteĹ› ĹĽyd
Opis sytuacji: Na czacie /g pisaliśmy o dacie I WŚ., gdy nagle gracz KAM_PL napisał "ale to ty nie znasz daty ty anty polaku stfu", na co ja odpowiedziałem w sposób podany powyżej. Gracz za swoje wypowiedzi został ostrzeżony, natomiast ja zostałem ukarany za "Nazizm wobec graczy", gdzie nie wykazywałem żadnej niepokojącej aktywności N*zistowskiej wobec graczy, nie wypisywałem czegoś takiego jak "Chwała Austrackiemu malarzowi" lub nie wklejałem swastyk, przez co nie zgadzam się z karą, jeżeli już to gracz też powinien zostać ukarany karą, w końcu Polacy też są grupą etniczną a nikogo nie można obrażać, prawda?

Witam! Karę otrzymałeś adekwatną do tego co napisałeś, z jednej strony po części moja wina, bo dałam zły powód kary, lecz go zmieniłam jak najszybciej. Co do całej skargi, nie zgadzam się, ponieważ wyzwałeś gracza na /g od żydów, gdzie karę dostałeś adekwatna do tego co zrobiłeś. Tamten gracz który nie dostał kary, ja się nim nie zajmowałam, więc, nie wiem dlaczego mnie osądzasz, że ja faworyzuje graczy, mimo, że nie ja mu nadawałam warna. Pozdrawiam.

4 minuty temu, Leokadia napisał:

Witam! Karę otrzymałeś adekwatną do tego co napisałeś, z jednej strony po części moja wina, bo dałam zły powód kary, lecz go zmieniłam jak najszybciej. Co do całej skargi, nie zgadzam się, ponieważ wyzwałeś gracza na /g od żydów, gdzie karę dostałeś adekwatna do tego co zrobiłeś. Tamten gracz który nie dostał kary, ja się nim nie zajmowałam, więc, nie wiem dlaczego mnie osądzasz, że ja faworyzuje graczy, mimo, że nie ja mu nadawałam warna. Pozdrawiam.

Mogę prosić o logi, w którym wyzywałem gracza od żydów oprócz tego co pytałem? Jeżeli mnie ktoś prowokuje to też mógłby zostać ukarany, a nie, że jest tak jak w tej sytuacji gdzie jeden gracz dostaje kare a drugi ostrzeżenie. Pozdrawiam z rodzinką 🥰😘

Każdy gracz jest karany na podstawie swojej własnej historii kar i popełnionego czynu. Supporterka słusznie podjęła decyzję o wyciszeniu Cię w oparciu o twoją historię kar. Reporta i sprawą drugiego gracza zajmował się inny członek administracji, zatem oskarżona nie jest winna postępowaniu przy tamtej sprawie. Skargę oddalam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.