Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na LastaAkaRudy

.patryko1234.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: patryko123
Nick oskarżonego: LastaAkaRudy
Powód skargi: niesłuszne oraz nie prawidłowe nadanie kary
Data zdarzenia: 03.05.24r godzina gdzieś 21
Dowody: moja lista kar
Opis sytuacji: witam, moderator którego nick jest wymienony powyzej, nałożył wczoraj na mnie kare wiciszenia vc, za rzekome puszczanie muzyki przez vc,  wszystko dobrze git, lecz oto takiej muzyki nie puszczałem wgl, poprostu robiłem to swoimi ustami (takie imitowane basy) a moderator uznał to za muzyke na vc, prosze o upomnienie moderatora, i usunięcie z listy kar tą kare, dziękuje i pozdrawiam (ps. rudy, Gaga będzie moja)

jakim cudem było słychać w tle muzyke, jak nikt z rodziny ani ja nie puszczał, jak już to było słychać muzyke z radia z serwera, bo niemam słuchawek, tylko w lapku wbudowany mikrofon, i było pewnie słychać radio bo na maxa zawsze mam w ustawieniach, albo tez jak juz słyszałeś od kogoś innego, albo poprostu radio, w tym samym czasie co robiłem beatbox, mówiło tez przez vc wiele innych osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.