Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Bolesny

EEbola

Rekomendowane odpowiedzi

Login: EEbola
Nick oskarżonego: Bolesny
Powód skargi: Niechęć do tepnięcia mnie na tamę z wody
Data zdarzenia: 03.05.2024 ok 23
Dowody: Logi serwerowe
Opis sytuacji: Znajdowałem się w wodzie pod tamą i chciałem się dostać na górę, ponieważ tam zostawiłem swój samochód. W tym celu napisałem reporta na mnie z prośbą czy mnie ktoś tepnie na górę tamy. Zgłoszenie przyjął Bolesny i zamiast tepnięcia mnie na górę, Supporter tepnął mnie na ląd który znajduję się przy wodzie gdzie jest teleport do serwerowni. Moim zdaniem Supporter postąpił nieprawidłowo i powinien mnie tepnąć na górę tamy. Dodam też, że kilkadziesiąt minut wcześniej znajdowałem się w tym samym miejscu i napisałem reporta z prośbą o tepnięcie mnie na górę tamy, zgłoszenie przyjął reezen i bez problemu tepnął mnie na górę. Czy to jest tak trudne żeby wykonać prośbę gracza? Tym bardziej że Supporter od tego jest?

Witam serdecznie.

Był raport o treści "tepnij mnie ktos jestem w wodzie". Przyjąłem raport i zobaczyłem jak byłeś w wodzie obok tamy i przeteleportowałem cię na brzeg(zresztą tak jak ty to opisałeś).

Gdzie tu jest informacja o teleporcie na góre? A co do teleportu na góre, to faktycznie na początku tepaliśmy, ale potem zostało uzgodnione że macie teleport do bb i nie tepamy.

Gdybym wiedział, że o to ci chodzi to bym od razu wyjaśnił, ale skąd mogłem to wiedzieć jak nie chciałeś na pm rozmawiać, tylko napisałeś ze widzimy się na forum, a ja chciałem to wyjaśnić na pw:

[2024-05-03 23:09:08] [Output] : << [500] jordi: bardzo smieszne
[2024-05-03 23:09:23] [Output] : >> [500] jordi: ?
[2024-05-03 23:09:30] [Output] : << [500] jordi: no nic widzimy sie na forum
[2024-05-03 23:09:51] [Output] : >> [500] jordi: Byles w wodzie i cie przetepałem na brzeg, wiec w czym problem?
[2024-05-03 23:10:01] [Output] : >> [500] jordi: napisales o to raport

Myślalem że będziesz wiedział żeby mnie tepnąć na górę, lecz jednak myliłem się. Mogłem w reporcie bardziej opisać że chodzi o tepnięcie na górę żeby było jasne. Nie rozumiem dlaczego nie możecie już tepać na górę tamy. Pewnie większość osob nie wiedziała o teleporcie do bb z tej "platformy" pod tamą i przyjechała swoimi pojazdami normalnie jak się przez tamę przejeżdża i te osoby zostawiły swoje pojazdy na tej tamie, żeby skończyć event fabularny. Po skończeniu eventu pewnie te osoby chciały wziąć swój pojazd pisząc reporty żeby ktoś tepnął ich na górę i wziąć pojazd. Ponieważ trochę słabo żeby tepnąć się do bb i z bb ogarnąć transport do tamy po pojazd. Chyba że chcieliście żeby tak łatwo nie było to już sam nie wiem. Jeśli Ty postąpiłeś dobrze to raczej już po sprawie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.