Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Tunerem Programowym oli16cm

Areczek.

Rekomendowane odpowiedzi

3fH5P97.png

mSu4qkK.png 

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Pressman @czarny_czesiu z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawię wam wywiad Tunerem Programowym @oli16cm.

LKZ38Vt.png

cz: @czarny_czesiu | O: @oli16cm

cz: Witam, z tej strony Junior Pressman @czarny_czesiu z redakcji Project News, czy chciałbyś udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań?
O: 
Witam oczywiście, że tak.

cz: Świetnie, a więc na start opowiedz nam coś o sobie, aby czytający mogli cię lepiej poznać.
O:
 Nazywam się Oliwier, mam aktualnie 18 lat jestem bezrobotny, pochodzę z Dolnego Śląska. Moje zainteresowania to: motoryzacja, stare gry, takie jak GTA San Andreas, NFS most wanted,  NFS pro street, NFS carbon, Driver San Francisco.

cz: Jak zaczęła się twoja przygoda z platformą MTA oraz z serwerem ProjectRPG.
O
Zacząłem grać podczas pandemii koronawirusa przez mojego kolegę @Damian232345, który pokazał mi tę grę oraz zaprosił mnie na serwer i tak się zaczęła przygoda.

cz: Opiszesz mi, jak wyglądały twoje początki na serwerze?
O: Pierw zabrane prawo jazdy, potem dachowanie autem kolegi. Następnie praca na magazynie oraz grzybiarzu. Następnie zakup pierwszego autka, potem praca na szambie i drwalu.

cz: Skąd pomysł na taki nick?
O: Pomysł na nick wziął się stąd, że chciałem dodać coś ciekawego do swojego nicku.

cz: Jeśli mógłbyś zmienić coś na serwerze, co by to było?
O: Może tańsze naprawy opon albo tańsze naprawy do np. super gt.

cz: należysz do jakiejś organizacji? 
O: Należę do organizacji Chłopaki Do Wzięcia.

cz: Na jaką kwotę wyceniasz swój majątek i jakie najciekawsze auto się w nim znajduje?
O:
Nie wiem, nigdy nie liczyłem, ale na pewno ponad 10kk. Najciekawszym autem zdecydowanie jest Jester o id 3330.

p92LSRs.png

wBsTO42.png

cz: Masz jakiś cel na serwerze? O ile już wszystkich nie spełniłeś?
O:
 Moim celem jest posiadanie dużej ilości fajnych aut, które będą mi się podobać oraz wbicie 100 tysięcy reputacji.

cz: Posiadasz warsztat programowy w LS Willowfield, opowiesz nam, czym się tam zajmujesz? 
O: Zajmuję się robieniem programów do pojazdów na serwerze. Głównie są to programy pod v-max, przyśpieszenie, drift lub taran.

Mljkb1M.png

cz: Ilu dziennie masz klientów na tunerze i czy według ciebie to dobry sposób na zarobek?
O: Różnie zależy od dnia godziny, raz jest dużo klientów, raz mało, a czasem prawie w ogóle. Zarobki trochę małe, ale za to cena tunera jest niska i mogliby ułatwić robienie programów, bo czasem trzeba dużo kombinować w tym programie, bo każdy woli coś innego.

cz: Z tego, co widzę, na serwerze masz spędzone ponad 2629 godzin. Jak wspominasz te chwile?
O: Wspominam bardzo dobrze te 2629 godziny. Podczas nich poznałem wiele fajnych osób np. @Husti_ @igosiekx @Nitzur*CDW @mukka234 @DANERKO*CDW i dużo więcej. 

cz: Serdecznie dziękuję ci za ten wywiad, czy chciałbyś pozdrowić kogoś na koniec?
O: 
Tak chciałbym pozdrowić całą organizację CDW i dziękuje za wywiad.
XGwBbve.png
Szybkie strzały: 

cz: Coca Cola czy pepsi
O: Pepsi

cz: hamburger czy pizza
O: Pizza

cz: Dom czy mieszkanie
O: Dom

cz: Komputer czy laptop
O: 
Komputer

cz: Piłka nożna czy piłka ręczna
O: 
Piłka nożna

cz: Combi czy sedan
O: 
Sedan

XGwBbve.png

Serdecznie wam dziękuję za przeczytanie tego wywiadu. Mam nadzieję, że dzięki niemu poznaliście lepiej gracza @oli16cm, któremu bardzo dziękuje za udzielenie mi wywiadu. Na sam koniec chciałbym życzyć każdemu czytającemu miłego dnia.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:  

5vyti4t.pngimage.png.3ab872bc21848e0ee77162ad613e2285.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.