Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Defol

KrulGieldyWrucil

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3917
Login: KoziolekMatolek
Nick oskarżonego: Defol
Powód skargi: Obraza na /g
Data zdarzenia: 27/04/2024
Dowody: Prosze sprawdzic logi
Opis sytuacji: A wiec pisalem na /g bo support Caesarek mnie zwyzywal od looserow na /pm troszke sie zdenerwowalem i powiedzialem zeby niepelnosprawnych i dzieci nie brali do administracji projectrpg i niestety ale Defol wzial to jako obraze a wiec slowo ''Niepelnosprawny'' Dzieci'' to jest obraza ?? Prosze o unmute natychmiastowy i prosze zobaczyc w slowniku ze to nie jest obraza Pozdrawiam i nie polecam brac dzieci do supportu na przyszlosc pzdr
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Forum pm

Witam.

Mylisz się twierdząc, że to co napisałeś nie jest obrazą. Niepełnosprawni to tacy sami ludzie jak my i nie powinni być wykluczani w jakichkolwiek rekrutacjach. Wcześniej nazwałeś jeszcze gracza bezbekiem.
Radzę również na przyszłość w sposób prawidłowy wypełniać wzór skargi, ponieważ w powodzie skargi zamieściłeś zarzut obrazy na /g. Wiem, że sprawa dotyczy Ciebie, aczkolwiek absolutnie wykluczam, abym to Ja kogoś obraził na /g.

Ode mnie to tyle.

2 minuty temu, KoziolekMatolek napisał:

@Defol Reakcje umiesz dac do mojej odpowiedzi a juz odpowiedziec nie raczysz tak ? 
Prosze o zajecie sie tym supportem nie jest kompetenty i prosze innego supporta o zajecie sie sprawa 

To co miałem powiedzieć już powiedziałem. Nie mam zamiaru generować spamu i zbędnie prowadzić dyskusję. Czekam na finalny werdykt administracji RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.