Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na <Caesarek>

KrulGieldyWrucil

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3917
Login: KoziolekMatolek
Nick oskarżonego: Caesarek
Powód skargi: Wyzywa na /pm
Data zdarzenia: 27/04/204
Dowody: Screen z czatu na samej gorze 😉
Opis sytuacji: Dal mi prawko a potem napisal ze skarga odrzucona i Wiadomosc cytuje ''L ;)'' Czyli na polskie znaczy Looser A wiec prosze ukarac tego gracza za niestosowne wiadomosci /pm pozdrawiam
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Wiadomosc /pm gra

image.png

Cześć,
Tak jak już tobie wytłumaczyłem, napisałeś pierw do mnie "Clipa masz na mnie ?" na co ja odpisałem "'a ciebie zaskocze i mam" po czym chciałem ci wysłać uśmieszek ":)" mimo to wysłałem "L:)" to L się pojawiło z takiego powodu, że litera "L" na klawiaturze jest blisko ":" które chciałem kliknąć, a nie zobaczyłem, że wysłałem to L co ci napisałem od razu jak mi napisałeś o tym, że ciebie "zwyzywałem". Nie rozumiem tak naprawdę twojego postępowania, pierw groziłeś mi skargą za słuszną karę, ponieważ wjechałeś na spawn SF mesą, po czym gdy ci napisałem, że mam klipa, palec mi się osunął i za takie coś skarga? Jak czy inaczej jest to moja pierwsza i ostatnia wiadomość w tej skardze, chyba że aRCON będzie oczekiwała jakiegoś wyjaśnienia.

Po pierwsze pisales tez ze masz clipa jak to pisales palec ci sie ''osunal'' A wiec poprosilem o clip i nagle go nie masz XDD Logi mowia za siebie..
Po drugie spamiles mi na /pm ze to nie tak ze ci sie palec osunal XD probowales sie wybielic na /g..
Czyli idac twoim tokiem rozumowania jak ci napisze ze jestes ''Idiota'' zamiast ''Supportem'' to moge  bo mi sie palec osunal tak ? 
A wiec prosze o ukaranie tego supporta za wyzywanie od 'Looser' Czyli na polskie przegryw..
Podrawiam

Widzę tutaj trochę oszczerstw, więc się jeszcze wypowiem.

Po pierwsze, ani razu nie prosiłeś mnie o klipa z akcji na spawnie, a co do klipa z tego ":L)" mogę pokazać administracji RCON, że próbowałem zrobić klipa, lecz już minęło za dużo czasu i nadal mam klipa jak "L:)" już jest na chacie.  Po drugie, nie "spamiłem ci" tylko ci odpowiadałem na to co do mnie pisałeś. Po trzecie, nie mówimy o przekręceniu całego zdania tylko o przypadkowym kliknięciu jednego przycisku. 

Ale rozumiesz to co teraz robisz to jakas odklejka z twojej strony ?
Nie mowie nic o clipie jak na spawn wjezdzam bo sie przyznalem a weic nastepne klamstwo z twojej stry poniewaz ani razu cie nie prosilem o clipa ze spawna, powiedziales mi ze masz clipa jak ci sie niby palec osunal jak mnie zwyzywales od przegrywow a wiec poprosilem zebys podeslal clipa i powiedziales ze akurat nie nagralo sie XDDD 
Twoje tlumaczenie jest na poziomie 10 latka nie ma za bardzo bytu abym ci uwierzyl w takie brednie i klamwstwa
Prosze o zajecie sie sprawa na powaznie jakiegos innego supporta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.