Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[S|W] Bullet 15622 id na niterku

StunterHere

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: StunterHere
VUID/ID pojazdu: 15622
Model pojazdu: Bullet
Silnik pojazdu: 4.4pb
Przebieg pojazdu: 72k
Dodatki: 
Ogranicznik prędkości, Wykrywacz fotoradarów, Radio, Butla LPG (75l), Zestaw (W), ECU (V4), Turbo (V5), C.F.I (V5), Gwint. zawieszenie, Przeniesienie napędu (AWD),Felgi Grove (1081), Poszerzenia (2,2), Przyciemnienie szyb (10%), Rozmiar felg (Duże) + lampa BUTELKOWA ZIELEŃ
Kwota sprzedaży: 5kk [Oferty]
Możliwość negocjacji: Tak
Sposób kontaktu: Najlepiej forum badz discord bo gra rzadko jestem.
Dodatkowe informacje: Pytają wiec wystawiam moze sprzedam nie wiem 

Zdjęcie pojazdu: 

mta-screen_2023-11-30_20-16-53.png?ex=66309c5e&is=662f4ade&hm=91155134e87990baaef02978843a44bd96084108272e1f6f520ef9f3f36aa4e5&=

2 godziny temu, KuczyN napisał:

Po co go wystawiasz przecież i tak nie sellniesz chyba, ze dałby ci ktoś 20kk XDD od roku widzę go na forum pozdro ///3.5kk trade z hajsem

Chłopie ty widzisz co ja napisałem?

7 godzin temu, StunterHere napisał:

Dodatkowe informacje: Pytają wiec wystawiam moze sprzedam nie wiem 

Nie wiem ile jest warty więc go tutaj wystawilem sprawdzić, spodoba mi sie oferta to go sprzedam nie to nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.