Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na caesarek

DonKretto

Rekomendowane odpowiedzi

Login: DonKretto
Nick oskarżonego: caesarek
Powód skargi: Brak znajomości zasad panujących na ev
Data zdarzenia: 28/04/2024 22:00 - 22:10 jakos tak
Dowody: 

Spoiler

image.png?ex=6630000d&is=662eae8d&hm=60bimage.png?ex=663000b7&is=662eaf37&hm=c46

1. [2024-04-28 21:54:15] [Output] : (85) caesarek: podmianka
    [2024-04-28 21:54:16] [Output] : (85) caesarek: jescze raz

Opis sytuacji: Supporter caesarek zrobił event ZJTP a jak wszyscy wiemy na takim evencie nie można dawać podmianek bo skąd możemy wiedzieć pod co jest dane auto podmienione ale jego zdaniem jak on nie napisał że nic o podmiankach to mogą być, powiem jeszcze że wcześniej dał podmiankę graczowi i jej mu nie dał bo napisał że " Podmianka ". Co do 1 ss jak widzimy tutaj nasz ukochany wybitny supporter mówi że nie jest to podmianka gdzie no ewidentnie jest pod HPV 1000, skąd wiem ? bo odpalił sygnały dźwiękowe i świetlne po tym jak napisał graczowi źle i go zabił, więc jest to oczywiste. Innym graczom postanowił usunąć podmianki ale mi i tutaj koledze OG. już nie.

Nie mamy wytyczonych zasad eventu ZJTP. Poprzednia podmianka, od której są logi to był to Enforcer, który nie jest pomianką, lecz nie ten pojazd chciałem zrespić i już odruchowo napisałem podmianka, następnie zrespiłem pojazd, który chciałem zrepić i gracz odgadł, była to po prostu pierwsza runda i nie chciałem takiego trudnego pojazdu jak Enforcer respić, jak auto wcześniej jakie zostało zrespione to Perennial. Co do HPV-100, rzeczywiście się pomyliłem, ale tylko dlatego, że ta "podmianka" jest bardzo podobna jak HPV z prawdziwej gry. A co do twojego przypadku po evencie specjalnie dla ciebie zrobiłem zdjęcie obu Raindance'ów, tego z gry jak i z naszego serwera

Spoiler

image.thumb.png.12cffcb148f128a1c3ace8d498ff3c1e.png
Raindance_29.jpg.8f66a39664fd67152bda470d472e86a4.jpg

Model aż tak drastycznie się zmienia, że to jest powód do skargi? W zasadach przedstawionych przez Mari'ego nie było wzmianki o tym, że podmianek nie będzie. Dla przykładu pojazd Schafter jest podmieniony pod Damaged Glendale, nie zmienia to faktu, że jak napiszesz Schafter to odpowiedź będzie poprawna, tak samo jakbyś napisał Damaged Glendale.

Pozdrawiam 🙂 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.