Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Kubacki_PL

xHamster

Rekomendowane odpowiedzi

toDPwXE.pngmSu4qkK.png

Witajcie, ja jestem Journalist @xHamster z Redakcji Prasowej Project News, a dziś przedstawiam Wam wywiad z pracownikiem frakcji San Andreas Road Assistance oraz członkiem organizacji Kamikaze. Przed Wami @Kubacki_PL - poznajcie go lepiej, przez przeczytanie owej lektury.

LKZ38Vt.png

X - @xHamster | K - @Kubacki_PL

X: Witam, ja jestem  Journalist @xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić wywiadu dla naszych czytelników?
K: 
Jasne, czemu nie.

X: Super. W takim razie przedstaw się na początku.
K:
 A więc mam na imię Jakub mam 17 lat, pochodzę z małopolski, na co dzień uczęszczam do technikum na kierunek technik pojazdów samochodowych i takie są również moje zainteresowania, czyli motoryzacja głównie japońska.

X: Skąd to zainteresowanie, ta szkoła i dlaczego wybrałeś motoryzację japońską?
K:
Zainteresowanie to zaczęło się od wczesnego dzieciństwa od zawsze miałem do czynienia z ciągnikami samochodami motocyklami i quadami. Szkoła była wyborem jak dla mnie oczywistym, ponieważ to lubię. A japońska motoryzacja po prostu od zawsze mnie urzekała swoim wyglądem i historią.

X: Rozumiem. Czy planujesz w przyszłości pracować w zawodzie mechaniki pojazdów?
K: Tak oraz mam nadzieję, że może zostanę właścicielem warsztatu tuningowego lub jego pracownikiem.
TVz71gx.png
X: No to życzę Ci powodzenia i myślę, że możemy przejść do kolejnego etapu. Mianowicie do życia wirtualnego. Powiedz nam, proszę, kiedy i jak trafiłeś na platformę MTA?
K: A więc na MTA trafiłem przez przypadek u YouTubera Radex'a na odcinek z Project'a, więc postanowiłem spróbować swoich sił w MTA i tego samego dnia zacząłem grać na naszym ukochanym serwerze.

X: Jakie były twoje początki na serwerze? Znalazłeś kogoś znajomego może, który pomógł Ci, czy może w pojedynkę leciałeś?
K: Niestety albo i stety w pojedynkę, potem zaczęły się znajomości. A jeśli chodzi o prace, to wszystko robiłem tak, jak mówił Radex w swoich filmach.

X: Jesteś w zarządzie organizacji Kamikaze, co możesz o niej powiedzieć?
K: 
Tak, jestem obecnie Vliderem organizacji, posiadamy miłą atmosferę pośród członków oraz pomocny zarząd. Posiadamy pojazdy takie jak  Jester PFT,  Turismo PFT,  sultana,  buffalo,  Sabre,  clover,  BF,  yankee,  boxvielle,  sentinele,  stratuma, schafter, Mesa grande, Ponton, motocykle między innymi freeway, sanchez, oraz wiele innych, tak więc jest w czym wybierać. Nasza baza znajduje się w San Fierro w dzielnicy Quenns niedaleko spawna. Wymagania są małe, ponieważ to tylko 500 punktów reputacji oraz posiadanie 3,500$ na wstęp. Dodam jeszcze, że nasza organizacja nie posiada składek. Bardzo gorąco zachęcam do wstąpienia w szeregi Kamikaze!

X: Również zapraszam do dołączenia do tej organizacji. Przejdźmy do frakcji teraz. Jesteś we frakcji San Andreas Road Assistance aktualnie. Dlaczego postanowiłeś wybrać tę frakcję i jakie masz obowiązki teraz? Czy jest to ciężka praca w tej służbie?
K:
Wybrałem tę frakcję, ponieważ wydała mi się najbardziej interesująca spośród wszystkich. Również ona uratowała mnie od opuszczenia serwera na dłuższy okres. Do naszych obowiązków służbowych należą wezwania od graczy np. zepsuty silnik w pojeździe, od frakcji np. SAPD, łatanie nawierzchni drogi, "czyszczenie" parkingów z pojazdów oraz akcje RP. Uważam, iż jest to fajna sprawa bycie w jakiejkolwiek frakcji, ponieważ jest to coś innego, niż to, co się robi na co dzień na serwerze.

X: Czy jest to twoja pierwsza frakcja podczas kariery na serwerze? Jeśli nie, to jakie były poprzednie oraz dlaczego postanowiłeś opuścić je?
K: 
Jest to moje pierwsza i jedyna frakcja, do której należę.

X: Czy masz w planach zmiany? Czy może jednak nie planujesz opuszczać jej?
K:
Jest mi dobrze, gdzie jestem i nie zamierzam tego zmieniać.

X: Temat biznesów teraz będzie. Nie ma cię w żadnym z serwerowych biznesów. Czy planujesz coś zmienić w tej sprawie?
K: 
Myślałem o biznesie, lecz dopiero za jakiś czas. Myślę, że spróbuję swoich sił w radiu ProjectFM.

L95Ycbk.png

X: Masz przegranych ponad 1200 godzin na serwerze. Czy próbowałeś oraz czy będziesz próbować swoich sił w pisaniu podania do ekipy administracji?
K: 
Podjąłem, z tego, co pamiętam dwie próby w rekrutacji na Supportera, lecz nie powiodły one się. Po jakimś czasie stwierdziłem, że wolę się skupić jak na razie na frakcji, oraz powiększaniu majątku.

X: Zatrzymajmy się przy majątku. Co wchodzi aktualnie w skład twojego majątku i na ile go wyceniasz?
K:
Skład mojego majątku jest dosyć spory, ale najważniejsze z nich to Jester PFT, Tampa 8k id, Previon 5k id, Stratum, Sadler, box 5k id, Manana 8k id, Picador na lampie, Sanchez, Greenwood oraz około 15 Waltonów/Moonbeam. Nie liczyłem nigdy, ile wynosi mój majątek, ale strzelałbym w okolice 2kk.

X: Czy masz jakieś serwerowy plany i marzenia?
K:
Moim planem oraz marzeniem jest doprowadzić Jestera do FT, oraz potem może jakiś projekt furki lub motocykla.

X: Życzę spełnienia marzeń i przechodzę do ostatniego pytania. Jeśli miałbyś wykonać zmianę na serwerze, co byś takiego byś zmienił? Czy jest jakaś rzecz, która ci nie pasuje tu?
K:
Jedyne co można byłoby tutaj dodać lub zmienić to dodanie nowych pojazdów dla urozmaicenia oraz rework niektórych prac i strefy DM.

X: Rozumiem. Przechodzimy tym sposobem do ostatniej części wywiadu. Moi rozmówcy mają możliwość w tej chwili, pozdrowienia kogo tylko chcą. Czy chciałbyś może skorzystać z tej możliwości i pozdrowić kogoś?
K:
Oczywiście chciałbym pozdrowić wszystkich pracowników SARA w szczególności @Braian11, @xPawel69, @Kacp3r, @Toya, @FragusS, @czeslawmuwi, @Kaczorowskyyy, @AGO_Miki, @Mizshift, @MrGamerYT, @RYDER*, @TurboWojtek, całą ekipę z organizacji KAMIKAZE, wszystkich graczy naszego ukochanego serwera i całą administrację.

X: Dołączam się do pozdrowień i dziękuję Ci za wywiad. Do usłyszenia!
K:
Dzięki wielkie, powodzenia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

xhamster.png?ex=662fd728&is=662e85a8&hm=9a1e077e4013ffdd347b29def312a1ff71a6e6799c0f04f36458e382a6678bbd&4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.