Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na caesarek

Resh22

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <Resh>
Nick oskarżonego: @caesarek 
Powód skargi:  Supporterzy nie potrafią wyskalować kary
Data zdarzenia: 28.04.2024 12:15
Dowody: 

Spoiler

image.png?ex=662f72fc&is=662e217c&hm=e7dfea7c4e013af9cc71efaac0052b5f7b942f0e8f06d00d3b1199123fba103f&= 

Opis sytuacji: Stałem sobie na bramkach z gostkiem, po chwili przejechałem przez bramki i jade dalej dostając zakaz prowadzenia pojazdów, co najlepsze ziutek obok dostaje ostrzezenie ([2024-04-28 12:13:32] [Output] : Gracz YT.Viv0X otrzymaĹ‚ ostrzeĹĽenie od Gaga, powĂłd: nie utrudniaj pracy frakcji!). Śmieszna sytuacja bo nawet nie umiecie sie dogadać w tej administracji. Wytłumaczyć na pv też się nie potrafisz (<< [174] caesarek: nie ja sie zajmowalem tym drugim) to w takim razie dajecie sobie kary jak popadnie i jak wam sie umyśli kogo lubicie kogo nie zamiast używać jakiegos taryfikatora kar?

Cześć,

wytłumaczyłem ci wszystko wcześniej, a co do tego co napisałeś w skardze, na serwerze nie mamy taryfikatora kar, administracja nadaje kary według własnego uznania. I nie, kara nie jest nadana, bo ciebie nie lubię, bo nawet ciebie nie znam, tylko została nadana, dlatego, bo perfidnie kłamałeś mówiąc, że nie masz pieniędzy na bramki, lecz po tym jak kolega dostał warna, naglę przypomniałeś sobie o pieniądzach w gotówce, a po nadaniu kary tłumaczyłeś się lagiem, co też było nie możliwe, ponieważ pisałeś na chacie w tamtym momencie. Jeszcze 7 dni temu dostałeś ostrzeżenie od ToKrawczyk za utrudnianie służby, więc nie widzę powodu, dla którego powinienem znowu ci dawać ostrzeżenie, mimo, że ostrzeżenia nie są obowiązkowe, a ty dobrze wiedziałeś, że robisz źle oraz masz aż 5 stron kar, więc to jest kolejny powód, dla którego ostrzeżenia już nie będą na ciebie skutecznie działały, ponieważ po tylu karach powinieneś dobrze wiedzieć, że robisz źle. Dla mnie sytuacja jest jednoznaczna i ocenę zostawiam do aRCON.

(dodam, iż nawet na screenie widać, że masz aż 734k, myślę, że na spokojnie mogło to starczyć na bramki)

Pozdrawiam 

4 godziny temu, caesarek napisał:

Cześć,

wytłumaczyłem ci wszystko wcześniej, a co do tego co napisałeś w skardze, na serwerze nie mamy taryfikatora kar, administracja nadaje kary według własnego uznania. I nie, kara nie jest nadana, bo ciebie nie lubię, bo nawet ciebie nie znam, tylko została nadana, dlatego, bo perfidnie kłamałeś mówiąc, że nie masz pieniędzy na bramki, lecz po tym jak kolega dostał warna, naglę przypomniałeś sobie o pieniądzach w gotówce, a po nadaniu kary tłumaczyłeś się lagiem, co też było nie możliwe, ponieważ pisałeś na chacie w tamtym momencie. Jeszcze 7 dni temu dostałeś ostrzeżenie od ToKrawczyk za utrudnianie służby, więc nie widzę powodu, dla którego powinienem znowu ci dawać ostrzeżenie, mimo, że ostrzeżenia nie są obowiązkowe, a ty dobrze wiedziałeś, że robisz źle oraz masz aż 5 stron kar, więc to jest kolejny powód, dla którego ostrzeżenia już nie będą na ciebie skutecznie działały, ponieważ po tylu karach powinieneś dobrze wiedzieć, że robisz źle. Dla mnie sytuacja jest jednoznaczna i ocenę zostawiam do aRCON.

(dodam, iż nawet na screenie widać, że masz aż 734k, myślę, że na spokojnie mogło to starczyć na bramki)

Pozdrawiam 

Po 1 hmm kłamałem a co napisal gracz stojący obok? bo jakos nie widze EJ SORY ŚLEPY JESTEM image.png?ex=662fb4bc&is=662e633c&hm=948.

Po 2 no dostał warna i myślałem że również go dostane więc postanowiłem normalnie odjechac, takowej skargi by tutaj nie było gdyby nie to że gracz stojący obok nic nie dostał a ty na siłe wlepiasz mi kare.

Po 3 nie tłumaczyłem sie wcale lagiem więc sprawdz sobie w logach co pisałem i w google polecam wpisać sobie fraze "co to znaczy może?" bo jak najbardziej ci się przyda.

Po 4 Co z tego że mam 5 stron kar? nigdy nie dostałem kary za coś takiego.

Jest to moja ostatnia wypowiedz i oczekuje na A.RCON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.