Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

rajdowiec

Pietruh

Rekomendowane odpowiedzi

witam, moj problem polega na tym ze raz na pare wyscigow buguje mi sie silnik w motorze w postaci calkowitego zniszczenia mimo braku uderzenia. Po prostu podczas jazdy losowo mi sie psuje silnik sam z siebie, mimo uprzedniej naprawy w 100% i bez jakiejkolwiek kolizji. Wiem ze niektore osoby mialy ten sam problem bo pisalem z graczami i mowili  ze tez zdarza im sie ten bug, i dzieje sie to tylko na motorze. Wie ktos o co moze chodzic? 

@C18. moze tak wlasnie byc, ze podczas przenoszenia na linie startu dochodzi do jakiegos niszczenia,nie raz  po takim wlasnie automatycznym restartowaniu na linie zaczal sie dymic, pewnie to jest przyczyną. Powinni to naprawic

@Marijak nie naprawili to pewnie nadal wystepuje. tu nie trzeba raczej nagrywac, ale jak trzeba bedzie to wrzuce nagranie. Ale tak jak mowie, kazdy moze wziac motor i sobie stestowac. Po zakonczonym wyscigu  gdy jestesmy  w ruchu i nastepuje restart na mete dochodzic bedzie do uderzenia. Wtedy po paru takich restartach pojazd zacznie sie psuc

Zeby ten blad nie wystepowal no to po tym zakonczonym wyscigu nie mozemy sie ruszac i tyle i wtedy bedzie wszystko w porzadku.

wydaje mi sie ze to nawet nie jest blad a taka fizyka po prostu w tej grze na rajdowcu w tym przeniesieniu automatycznym i raczej nie da sie tego inaczej zrobic. Po prostu nie powinnismy po tym zakonczonym wyscigu sie ciagle ruszac. PS nie wiem czy tak sie dzieje tez w aucie bo ja uzywalem motoru, inni twierdzili ze tylko na motorze sie takie cos dzialo. Ja stawiam ze raczej w kazdym pojezdzie 

po zakonczonym wyscigu system tego automatycznego restartu po prostu gdy jestesmy w ruchu to nas "sciąga" na tą linie spowrotem no i musi wtedy nastapic to uderzenie. Gdy stoimy i sie nie ruszamy to nas "sciąga" ale juz bez tego zniszczenia i jest w porzadku. Tak musi byc i tego sie nie naprawi raczej, chyba zeby wprowadzili jakąs niezniszczalnosc pojazdow podczas wyscigow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.