Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem GBS!

Areczek.

Rekomendowane odpowiedzi

5qYApKT.png

mSu4qkK.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Trainee @czarny_czesiu z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawię wam wywiad z Młodszym prezenterem z biznesu ProjectFM @GBS!.

LKZ38Vt.png

cz: @czarny_czesiu | G: @GBS!

cz: Witam, z tej strony Trainee @czarny_czesiu z Redakcji Project News chciałbyś udzielić mi wywiadu?.
G: Witam, Cię pewnie ze tak!

czDobrze, a więc opowiedz nam na początek coś o sobie, aby czytelnicy mogli cię lepiej poznać
G: Nazywam się Kacper a na projekcie gram pod nickiem GBS! Mam ukończone 17 lat i interesuję się motoryzacja oraz chodzę do szkoły branżowej, co pozwala mi na dysponowanie czasem, jak sobie tylko zachcę. Uważam, że jestem osobą kulturalna, choć jak każdy są słabsze dni, pracowitą oraz mająca swoje zdanie w każdym wątku ze mną rozpoczętym chodzę na siłownię i robię z siebie dzika, pozwala mi to, że mam 203 cm wysokości i 130 kilogramów wagi. Nie wstydzę się tego, bo mogę z siebie zrobić bestie.

czChciałbyś podzielić się, z nami czym się interesujesz?
G: Poniekąd motoryzacją, ale bardziej interesuje mnie samo tuningowanie ich, a nie naprawa.

cz: jak zaczęła się twoja przygoda z platformą mta oraz serwerem ProjectRPG.
G: Ogólnie brat kiedyś mi pokazał MTA i mi się spodobało, a ProjectRPG stąd, że był polecany na yt i tak jakoś wszedłem i zostałem.

czOpowiesz mi, jak wyglądały twoje początki na serwerze?
G: Tragicznie, odwalałem strasznie i nie skupiałem się na zarabianiu, stąd też 2300 godzin a 500k majątku. Potem się ogarnąłem i dołączyłem do SAFD, grałem tego czasu z @Roth!. Bardzo fajny kumpel, potem jakoś kontakt się urwał i nie mamy do tej pory w grze, lecz w realu, potem otworzyłem swoją organizację Frosty, i jakoś przestałem odwalać.

czSkąd pomysł na nick?
G: Szczerze to nie wiem, długo szukałem jakiegoś fajnego i wpadłem na obecny.

cz: Ostatnio powróciłeś do biznesu ProjectFM, chcesz nam coś o nim opowiedzieć?
G: Tak, ostatnio wróciłem na młodszego prezentera, myślę, że to najlepszy biznes, w jakim kiedykolwiek byłem. Miła atmosfera oraz miły zarząd, duża aktywność i fajnie się prowadzi audycje, rozmawiając z ludźmi.
Polecam serdecznie.

czByłeś w jakiejś frakcji na serwerze?
G: Byłem we wszystkich, mając krótki staż.

czI jak oceniasz te frakcje? W której było ci najlepiej, a w której najgorzej? I czy chciałbyś do którejś wrócić.
G: Wszystkie są super, najlepiej w SAPD i SATC chyba, bo ta atmosferka taka, heh. Najgorzej chyba w SAFD, ale to już zostawiam własnej ocenie. Chciałbym kiedyś wrócić do SAPD lub SATC
cz: Czy należysz do jakiejś organizacji na serwerze?
G: Tak, Familia Et Virtus nie dawno założona, jestem w niej v -liderem i prowadzę nią z najlepszymi ludźmi pod słońcem, zapraszamy oczywiście!

cz: Na, ile wyceniasz swój majątek?
G: Mój majątek sięgał ponad 1 milion, lecz niestety 700k straciłem poprzez cluba o id 4k, teraz szacuje go na 300k.

cz: Masz jakieś cele na serwerze?
G: Zdobyć znów milion po tym, jak go straciłem...

czNa serwerze masz spędzone ponad 2358 godzin, jak wspominasz ten czas?
G: Bardzo dobrze, trochę odwalania trochę skupiania się na rozgrywce. 

czDziękuję Ci bardzo za ten wywiad. Na koniec jeszcze chciałbym zapytać, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
G: 
Ciebie oraz całą organizacje Familia Et Virtus.
XGwBbve.png
Szybkie strzały:

czPrysznic czy wanna?
G: Wanna.

czFamiliada czy milionerzy?
G: Familiada.

cz: Hamburger czy kebab?
G: Hamburger.

cz: Dom czy mieszkanie? 
G: dom.

czLaptop czy komputer?
G: komputer

czKoty czy psy?
G: psy
XGwBbve.png

Serdecznie wam dziękuję za przeczytanie tego wywiadu. Mam nadzieję, że dzięki niemu poznaliście lepiej gracza @GBS!, któremu bardzo dziękuje za udzielenie mi wywiadu. Na sam koniec chciałbym życzyć każdemu czytającemu miłego dnia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

czarny.png?ex=662bc999&is=662a7819&hm=9a871ee095e1e3c7e7885980b73f60035961199c20bd758221da1afe8138ec91&=image.png.3ab872bc21848e0ee77162ad613e2285.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.