Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Leokadia

realestweh

Rekomendowane odpowiedzi

Login: weh
Nick oskarżonego: Leokadia
Powód skargi: witam, otrzymałem mute na serwerze (nie wiem za co ponieważ nie pisałem żadnych niekulturalnych rzeczy) i Supporter @Leokadia nadał mi kare, następnie napisałem apelacje aby dowiedzieć się za co otrzymałem ową karę, o nic nie prosiłem, chcialem tylko wyjaśnien, a w zamian za to moja apelacja poszła do archiwum. Więc w tym momencie nie wiem za co dostałem mute oraz za co moja apelacja poszła w archiwum, apeluje do wyższych rang o jakiś feedback albo interwencje.
Data zdarzenia: 24.04.2024
Dowody: apelacja w archiwum image.thumb.png.8b11ddfd26a35ba400f37db8b3b01afe.png

plus po napisaniu wiadomości prywatnej za co otrzymałem mute, również nie dostałem odpowiedzi.
Opis sytuacji: tak jak wyżej

rozumiem, w którym momencie zatem złamałem regulamin. nie pytalem o rozpatrzenie wniosku 🙂

w dodatku nadal czekam na konkretne wskazanie gdzie nie zachowałem kultury

rozumiem rowniez za co mogła zostać moja apelacja odrzucona lecz nie wydaje mi się, że oznaczenie pod apelacją dotyczącą danej osoby jest aż tak wielkim problemem. ale chciałem to jak najszybciej rozwiązać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.