Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mari

golfiacz

Rekomendowane odpowiedzi

Login:ozil18

Nick oskarżonego: Mari

Powód skargi: Mut na VC bez powodu 

Data zdarzenia: 23.04.2024

Opis sytuacji: No to to było tak gadałem se z Sapoeterem Limkiem zapytać się chciałem o jedną rzecz I się z nim pośmiać trochę by rozluźnić atmosfera na serwie i dostaje beż powodu muta od Saportera Mari 

Cześć!

Tak już przedstawiałem swoją wersję zdarzeń w Twojej apelacji, więc ją powtórzę jeszcze dokładniej. Otóż, robiąc zgłoszenia od naszych graczy, napotkałem na grupę osób, które zwracają się w niezbyt kulturalny sposób na czacie głosowym, a ty byłeś jedną z nich. Prawdą jest, że owy Supporter był w pobliżu, lecz podbiegłeś do niego dopiero po wypowiedzianych słowach. Poza tym członek administracji był w tamtym momencie AFK, co może potwierdzić czat, na którym się porozumiewamy. 

Oskarżający zostaje ukarany punktami na forum z racji następującego punktu regulaminu działu:
§ 2
Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny.

Wzór skargi nie jest pełny bo nie zawiera jakichkolwiek dowodów. W tej sytuacji wierzę w wersję Supportera. Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.