Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza houdini

Jakubexx

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Jakubexx
Nick oskarżonego: houdini
Powód skargi:  niesłuszna kara
Data zdarzenia: 22.04.24r
Dowody:  On posiada
Opis sytuacji:

Supporter houdini, nadał mi karę z powodem "Celowy taran (dowód dost. administracji)" 

Podążałem za limuzyną, jednakże w pewnym momencie kierowca limuzyny włączył kierunkowskaz w celu skrętu. Przez nagłą zmianę sytuacji, nie udało mi się uniknąć zderzenia z pojazdem. To było jednorazowe zdarzenie, w którym przeoczyłem sygnał skrętu. Z mojej strony, w ogóle nie było to celowe, jednorazowa sytuacja, zwykłe zagapienie się. Chciałbym jeszcze dodać, że OD RAZU po kolizji, zapłaciłem graczu 150$.

Przedstawiona powyżej sytuacja była totalnie jednorazowa, ostatnia moja kara była w styczniu, a jeszcze poprzednia w listopadzie. 

Po napisaniu apelacji, w której oznaczyłem go, bez żadnych intencji pośpieszających, apelacje mi odrzucił. ( ale to już mniejsza )
 image.png.77df03f0e22a5b599a88bc9026646c4f.png

Według mnie sama kara jest totalnie naciągnięta, rozumiałbym powód celowy taran, gdybym jeździł po mapie i taranował innych ludzi natrętnie.
Dodatkowo inny supporter stwierdził, że jeśli była to jednorazowa sytuacji i od razu po tym zapłaciłem, żadnego prawka nie powinno być.
Tyle ode mnie, pozdrawiam.

Cześć, nie rozumiem trochę tej skargi, gdyż jak pisaliśmy na pw na serwie po wyjaśnieniu Ci całej sytuacji sam przyznałeś mi rację 2024-04-22 17:21:01Jakubexx>houdini no wiem o co chodzi. Kara była jak najbardziej słuszna po przeanalizowaniu nagrania które było załączone w reporcie, zostało ono już wysłane do osoby sprawdzającej skargi. Nie wiem z jakim supporterem rozmawiałeś, ale przy celowym taranie pomimo zapłaty za szkody to i tak zostaniesz ukarany. Co do samej apelacji została ona odrzucona za oznaczenie mnie w jej treści, co wiąże się ze złamaniem pkt. 5 regulaminu działu apelacji, w odpowiedzi na nią wkleiłem Ci za co została odrzucona abyś nie miał żadnych wątpliwości.

Spoiler

§ 5
Zakazuje się proszenia administracji o rozpatrzenie wniosku. Po takim incydencie apelacja zostanie odrzucona.
Proszeniem o rozpatrzenie wniosku jest również oznaczanie administracji w treści apelacji lub odpowiedziach, które łamią regulamin forum.

Po przemyśleniu i pogadaniu z paroma kompetentnymi osobami, kara jest totalnie niesłuszna. Od dawna nie mam kar ( zarówno warnów ) oraz sytuacja na drodze była jednorazowa. Warto wspomnieć, że od razu po kolizji wysłałem pieniądze. Co do odrzucenia wniosku, napisałem, że jeśli masz aż taki problem za oznaczenie ciebie to już mniejsza z tym. Czekam na odpowiedź wyższej rangi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.