Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza Limek

Matixs

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Matixs
Nick oskarżonego:  Limek
Powód skargi: Nadanie innej treści kary niż która była 
Data zdarzenia: 22.04.24r
Dowody:   https://imgur.com/a/IrBcd7X
Opis sytuacji: Wylądowałem na tym od Helikopterów ale  ani razu nie dotknąłem namiotu SAMD a otrzymałem zakaz latania nie za lodowanie po za lotniskiem tylko za zamach do którego tam nawet nie doszło jego opis kary to (Zamach na namiot SAMD}

Cześć, w momencie kiedy zacząłem Ciebie obserwować leciałeś dodo wprost na namiot oraz na jednego z pracowników frakcji SAMD. Dodatkowo dostałem klipa od jednego pracownika frakcji, który się wystraszył jak lecisz wprost na niego i zaczął uciekać, więc potraktowałem to cyt. " Zamach na namiot SAMD ". Tyle ode mnie, czekam na werdykt rangi wyższej.

Jakoś na moim klipe widać jak pracownik SAMD wbiegł na to od helikopterów i jakgby nigdy nic zaczął mnie leczyć  i żaden z nich tego się nie wystraszył bo rozmawiałem z nim po zabraniu mi licencji chciałbym zobaczyć jak z ich to strony wyglądało więc przedstaw mi tego klipa którego ty otrzymałeś jak twierdzisz . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.