Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mari.

GBS!

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Alvinek6969
Nick oskarżonego: Mari.
Powód skargi: Śmieszne nadanie muta za prowokacje 
Data zdarzenia:  dziś 
Dowody: no w logach macie.
Opis sytuacji: No pisałem z jakimś no name na /g i napisałem niby to prowokacyjnego że *chce być kimś w życiu* po czym on napisal no to chyba ci nie wyszło, to ja odpowiedzilem ze tobie wogule nie wyszło i temat sie skończył, po 30 minutach dostałem muta. Nie wiem w jaki sposób tutaj przeprowadziłem prowokacje, nie dość że dostałem ostrzezenie w samd to jeszcze przerwał moją listę kar.

Witaj, drogi graczu. Pozwolę sobie podzielić na punkty wszystkie Twoje zarzuty w treści skargi i dokładnie je objaśnić.

Godzinę temu, GBS! napisał:

No pisałem z jakimś no name na /g i napisałem niby to prowokacyjnego że *chce być kimś w życiu* po czym on napisal no to chyba ci nie wyszło, to ja odpowiedzilem ze tobie wogule nie wyszło i temat sie skończył

Już pomijając fakt, w jaki sposób nazywasz innych graczy, nawet w skardze na mnie uważam, że nawet ta część niepełna, którą przytoczyłeś, jest nie na miejscu. Zresztą, cała Administracja RCON ma dostęp do logów z dnia nadania kary od 20:22 do 20:30. To, co napisałeś, było nieodpowiednie, i gracz faktycznie mógł czuć się sprowokowany.

po 30 minutach dostałem muta. 

Sam twój incydent trwał od 20:22 do 20:30. Zgłoszenie zostało wysłane o 20:35, a karę nadałem Ci dokładnie po 4 minutach i 41 sekundach. 

Nie wiem w jaki sposób tutaj przeprowadziłem prowokacje, nie dość że dostałem ostrzezenie w samd to jeszcze przerwał moją listę kar.

Jeżeli nie wiesz, mogłeś zwyczajnie napisać apelację. Obiecuję Ci, że dokładnie wyjaśniłbym Ci sprawę, abyś więcej nie popełnił tego samego błędu. Co do twojego przestoju w karach, faktycznie zauważyłem to, lecz mam dostęp do ostrzeżeń, których ty nie widzisz, a trochę się ich nazbierało. Dlatego Postanowiłem ukarać cię na okres 3 godzin. Z mojej strony to wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.