Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na n1mek_

Blefik

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  90724 
Login:  Blefik
Nick oskarżonego:  n1mek_
Powód skargi:  Wymuszanie, prowokowanie vmd. Tylko po to aby zdobył na mnie nagranie na bana.
Data zdarzenia:  18.04.2024/19.04.2024
Dowody:  LINKI do filmików w załączniku

Opis sytuacji: 

W ostatnich kilku dniach na kosiarkach bywają niekiedy ostre sytuacje które powodowały że owy oskarżony utrudniał nam wszystkim gre. Powodując taranowanie, przeszkadzanie w oddawaniu ściętej trawy oraz w dniu dzisiejszym pojawiły się symptomy pokazujące, że owa osoba zbiera materiały na moją osobę i innych z TOPki, żeby on sam wbił TOP1 do końca tygodnia.  Również została nagrana rozmowa w tej sprawie . Nie wiem czy gra polega aby utrudniać sobie życie wzajemnie ale  chyba to nie ta droga. Dostałem również zakaz prowadzenia pojazdami na 10min bez pokazania sytuacji co śmiem twierdzić że spółka n1mek_ działa dobrze. Mam tutaj na myśli (mukka234 , wudo) gdzie graliśmy wspólnie na kosiarkach od paru godzin i z naszej strony nie występowały żadne sytuacje celowe taranowania, utrudniania  w oddawaniu trawy. Jak już śmiem twierdzić że to oskarżony robił wszystko, aby zdobyć materiały na bana na osoby z aktualnej Topki4.  Po rozmowie z jednym z adminów co nałożył na mnie bana  i przedstawieniu mu sytuacji stwierdziłem że najlepszym sposobem bedzie zamieszczenie skargi na gracza wyżej wymienionego na forum, aby temat był wystarczająco wyjaśniony i przedstawiony jaka ma miejsce aktualnie na kosiarkach. 

Proszę administrację o pozwolenie wypowiadania się osób trzecich w tym temacie, które są również zirytowane jego czynami.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Screen w załaczniku 

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Zrzut ekranu (258).png

Cześć, wypowiadając się na temat twojej skargi na mnie, zacznę od załączników

Jest ich parę, na niektórych widnieje takie coś jak nawet nie dotkniecie Cię moim pojazdem, więc po co to wstawiasz? 

Drugie, Film gdzie "potrąciłem" gracza @Zbigniew_Pineska , Gdybyś nie zauważył to chyba masz jakiś problem z internetem, bez obrazy oczywiście, na filmie przedstawionym przez ciebie potrącam danego gracza, parę klatek później znajduje się on w swoim pojeździe, jak  mi to wytłumaczysz? 

Film, kiedy wbiegam Ci pod koła, Hmm, zastanówmy się, na filmie widać jak próbuje wsiąść do pojazdu, gdy tepa mnie na drugą stronę ponieważ kosiarka była wepchnieta w drugą, nie moja to wina, 

Jest jeszcze jeden film gdzie "potrąciłem" gracza @Keicam. z tego co pamiętam to go juz przeprosiłem, jeśli nie , przepraszam keicam. 

A po drugie, gdzie jest Poinformowanie o skardze, nie widzę nigdzie, huh? 

Złamałeś Punkt regulaminu skarg 

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne. 

To wszystko na moją obronę, mam nadzieje, że Adm. RCON zajmą się tą całą sytuacją, miłego dnia. 

Informację o zamieszczeniu skargi na forum zawarłem w prywatnej wiadomości do Ciebie w grze. Wyżej jest screen dodany. Jeśli nie widzisz dodaję jeszcze raz.

Zrzut ekranu (258).png

Kolejna rzecz nie odniosłeś sie nic do opisu sprawy. Kolejne  6 filmów zamieszczę na Ciebie wkrótce tylko czekam na weryfikację konta na yt aby więcej filmików przesyłać. Na tą chwilę osiągnąłem max co mogę przetworzyć i dodać tutaj bez problemów. 

46 minut temu, n1mek_ napisał:

Jest ich parę, na niektórych widnieje takie coś jak nawet nie dotkniecie Cię moim pojazdem, więc po co to wstawiasz? 

Tutaj zapraszam do opisu sytuacji. Pisałem że na siłę próbujesz złapać mnie na vdm, abyś jak to sam powiedziałeś mogłeś na mnie raporta wysłać, że Cie taranuje, przeszkadza itd. Co nawet dzisiaj wykorzystałeś i jest to pokazane na filmikach wyżej. Sam posiadasz lagi i Cię rzuca po mapie nie kontrolując postaci i pewnie za to dostałem tego bana na 10 min. Sam nie kontrolując postaci wlazłeś mi pod kosiarkę. Chociaż ciężko to nazwać wejściem pod kosiarke  bo żadna krzywda przy tym  Ci sie nie zrobiła xd Nic innego nie masz na mnie w dniu dzisiejszym. Albo pokaż to wszystko co masz na mnie bo niby tak dużo nagrań masz xd A jak się dowiedzieliście na ile bana dostałem to od razu co tak mało i Was admin musiał wyprostować do pionu. 

Ja nie mam problemów z Internetem, to Ty dzisiaj na pełnej petardzie przywaliłeś do ściany do wejścia budynku po czym sie rozłączyłeś i wróciłeś po jakiejś większej chwili kolego. Wczoraj też były sytuację, że latałeś po mapie. 

Druga kwestia kolego czemu tylko  z Tobą przeważnie są problemy tutaj, na siłę próbujesz wjeżdżać mimo że widzisz ze miejsca tam brak. Ile razy można Ci zwracać uwagę na to że masz "hektar terenu" na postój kosiarką ale najlepiej jak najbliżej i przy okazji innych taranować czy zawadzać. Nagle po apelacji co dostałeś bana na 24h na prawo jazdy teraz próbujesz poprawić swoją gre co Ci nie idzie i jeszcze przy okazji próbujesz zrobić na złość i uwalić osoby z Topki na banie. Taka dziecinada zleksza ale jak to sam powiedziałeś że masz 15 lat...

Na przedstawionych przez Ciebie dowodach ani razu gracz Cię nie przejechał, czy też nie utrudniał pracy. Niektóre sytuacje wynikały z desynchronizacji tj. przepychanie kosiarki, czy też "wskoczenie" przez Ciebie na kosiarkę oskarżonego.

Panowie, skoro nie przepadacie za sobą, do czego macie pełne prawo - nie wchodźcie sobie w drogę, oszczędźcie sobie i nam nerwów oraz wyzbądźmy się dziecinnych zachowań oraz zaczepek. 

Skarga zostaje odrzucona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.