Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z PARAMEDIC III AroN.

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

KJgdi57.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Senior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiady z PARAMEDIC III @AroN.. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego  materiału!
LKZ38Vt.png

d: @-dzusia-| A: @AroN.

d: Witam, z tej strony Senior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziękuję Ci, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu.
A: Witaj, nie ma problemu, chętnie odpowiem na Twoje pytania.

d: Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
A: Mam na imię Adrian, w styczniu skończyłem 18 lat. Pochodzę z mniejszego miasteczka w województwie mazowieckim. Uczęszczam do 5-letniego Technikum o kierunku Mechanika Pojazdów samochodowych. Interesuję się głównie: motoryzacją, sportem, słuchaniem muzyki, ratownictwem pożarniczym, jak i medycznym. Mój staż na platformie Multi Theft Auto wynosi już 4 lata.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłeś?
A: Na serwer trafiłem przez kuzyna, który aktualnie nie gra. Poprzedni serwer nam się znudził, więc szukaliśmy lepszego serwera na dłuższe granie.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
A: Jeden z moich celów już osiągnąłem, było to kupno Infernusa Pandema. Następne moje cele to uzyskanie maksymalnej rangi pracowniczej we frakcji SAMD oraz dostanie się do administracji serwera.

d: Na ile wyceniasz swój majątek? Jakie auta posiadasz w swojej kolekcji?
A: Mój majątek wyceniam na ponad 5kk. Auta, które posiadam to: Infernus Pandem, Sultan sedan na body EV-1 oraz Sabre na body Turbo. W najbliższym czasie możliwe, że powiększy się moja kolekcja o Cometa GT.

d: Gdybyś mógł coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?
A: Na pewno dodałbym ciekawe dodatkowe urozmaicenia dla frakcji oraz nową ciekawą pracę dorywczą np. nurek.

d: Na serwerze pełnisz funkcje PARAMEDIC III we frakcji SAMD. Opowiesz nam coś więcej o tej roli i jej zadaniach? Od jak dawna jesteś w tej frakcji i jakie są Twoje doświadczenia?
A: Moim zadaniem jest niesienie zaawansowanej pomocy medycznej graczom, poprzez leczenie ich oraz odgrywaniu z nimi Role Play. Mój staż we frakcji wynosi rok, w tym czasie zdążyłem dużo osiągnąć. Na przykład dostanie się na stanowisko egzaminatora, v-lidera frakcyjnej redakcji prasowej, dyspozytora czy też szkoleniowca w naszej podjednostce Center Specialized Rescue.

d: Pamiętasz może jakie było twoje najtrudniejsze wezwanie?
A: Tak, pamiętam było to wezwanie do powieszonej kobiety w Shady Creeks, której z brzucha wystawała kończyna nienarodzonego jeszcze dziecka. Niestety zostaliśmy zbyt późno wezwani, a urazy były zbyt rozległe, aby pomóc kobiecie lub dziecku. Było to moje jedno z najtrudniejszych wezwań.

d: Jeśli nie SAMD to jaką inną frakcję byś wybrał? A może jest jakiś biznes, który przykuł Twoją uwagę?
A: Jeżeli miałbym skończyć z SAMD, czego nie planuje w najbliższym czasie, byłaby to frakcja SAPD, a ewentualnie SAFD. Lubię odgrywać RP jako służby ratownicze czy też porządkowe. Tak, jest biznes w którym chciałbym się znajdować, a jest nim Blood Fight lub Racing Club.

d: Na serwerze masz przegrane ponad 1715 godzin. Jak wspominasz ten czas? Są jakieś konkretne osoby, z którymi spędziłeś te chwile?
A: Czas spędzony na serwerze wspominam bardzo dobrze, w większości spędziłem te godziny ze znajomymi z frakcji, czyli @Szender, @Defol@Luzny_Cls, @ponpol, @Nataliaaa itd. Niestety nie wszyscy są już we frakcji, lecz i tak od czasu do czasu razem siedzimy.

d: Jak oceniasz eventy serwerowe? Masz jakieś zastrzeżenia co do nich?
A: Co do eventów serwerowych nie mam zastrzeżeń, administracja RCON się stara co jest dla mnie na plus.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
A: Podoba mi się to, że administracja RCON próbuje umilić czas graczom, poprzez różne ciekawe autorskie eventy fabularne itp.

d: Opowiesz coś więcej o organizacji, w której jesteś?
A: Organizacja The Hunters została stworzona przez @Szender oraz @Defol głównie dla znajomych, lecz są też wyjątki dla niektórych poza grona znajomych. O dostaniu się danego członka decyduje cała organizacja. Aktualnie trwa rekrutacja na v-lidera, w której biorę udział.

d: Odchodząc od tematów serwera, chciałbyś opowiedzieć coś więcej o twoich pasjach i zainteresowaniach?
A:
Jasne, wspomniałem wcześniej, że interesuję sportem uczęszczam ponownie na treningi z siatkówki co każdy czwartek, niestety miałem ponad roczną przerwę z powodu braku czasu oraz chwilowego wypalenia. Jeździłem kiedyś na zawody, wraz z moją drużyną udało nam się osiągnąć co najwyżej 2 miejsce w zawodach między powiatowych. Udało mi się również kiedyś zdobyć 3 miejsce w zawodach powiatowych w skokach w dal. Wspominałem również, że interesuję się medycyną, po ukończeniu szkoły będę próbował podążać dalej w tym kierunku.

d: Co jest dla Ciebie w życiu najważniejsze? Czym się kierujesz?
A: Najważniejsze zasady, którymi się kieruję w życiu to życie z samym sobą w zgodzie oraz z innymi, nieudawanie kogoś, kim nie jestem, jak i szacunek.

d: Masz jakieś marzenia?
A: Moim marzeniem jest polecieć do Hiszpanii, a ewentualnie tam może zamieszkać.

d: Mógłbyś opisać siebie w trzech słowach?
A: Jasne, solidarny, dotrzymujący słowa i nieśmiały (przeważnie).

d: Na koniec, zapytam jeszcze, czy chciałbyś kogoś pozdrowić.
A: Dziękuje za możliwość udzielenia wywiadu, chciałbym pozdrowić @Szender, @Luzny_Cls, @ponpol, @Defol, @Nataliaaa, @Szajon53412, @SoX@Januszek123, @Bartaz, @wajt.

d: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę i życzę dalszych sukcesów!

XGwBbve.png
Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału i mam nadzieję, że się Wam spodobał, oraz że lepiej poznaliście @AroN.. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję CI za rozmowę, serdecznie Cię pozdrawiam. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!

Dla Redakcji Project News:
4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.