Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

pomylony nick

Ostry.

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Zaczynając od faworyzacji, pojawiło się zgłoszenie na Twą osobę. Organizacja nie ma nic wspólnego, jeżeli ktokolwiek popełniłby taki lub podobny czyn zostałby ukarany bez względu na to czy jest  z organizacji w której przebywam czy też nie.

Przechodząc do sedna.  Nadałem Ci ostrzeżenie za słowo niecenzuralne, następnie pojawiło się drugie zgłoszenie, tym razem już z samą prowokacją. Następnie nadałem Ci wyciszenie czasowe patrząc na to iż dostałeś kilka sekund przed tym ostrzeżenie. Również wcześniej miałeś nadane kilka ostrzeżeń w związku z brakiem kultury.

Na tą chwilę to moja ostatnia wypowiedź.

A tak poza tym, pisałeś z AxoBlue, nie z AirOut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.