Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na sHHaCo

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xD3xy_
Nick oskarżonego: sHHaCo
Powód skargi: zbyt mocne nadanie kary
Data zdarzenia: 11.04 18:30
Dowody: ( pierwszy jak co bo 2 skargi  ;) )
Opis sytuacji: Generalnie wszystko zaczęło się od mojego niewinnego tarasu  gdzie gracz postanowił uciąć klipa do momentu gdzie go tylko staranowalem. Oczywiście do gracza na pm napisałem "XDDDD" no i jeszcze z 5 tego D że się kłóci o 50$. A szkoda ze patrzycie na klipy 13 sekundowe zamiast pelne bo na pełnym nagraniu gracz perfidnie mnie wyzywa na VC ;). Jeszcze Powód kary "nie flooduj" nie pozdrawiam! A i wcześniej pisałem o tym z graczem to czemu nie mógł zablokować odemnie wiadomości?

Screenshot_20240411_183830_Discord.jpg

Witam, nie wiem o jakim taranie i klipie mówisz, bo nic takiego nie dostałem. Został wysłany na Ciebie raport ze względu na flood na /pm. Po sprawdzeniu logów okazało się, że rzeczywiście do floodu doszło.

Spoiler

2024-04-11 18:30:58 Jacob.gg Puffy XDDDDDDDDD

Co do zasady flood nie jest karany karą wyciszenia, gdyż wystarczające jest nadanie warna. Jednakże przed nadaniem jakiejkolwiek kary, każdorazowo zapoznaję się z historią kar graczy. Na Twoim koncie zobaczyłem, iż w dniu 09.04.2024 r. o godz. 20:47:21 dostałeś warna za dokładnie takie samo przewinienie, tj. flood na /pm. Wobec powyższego stwierdziłem, iż tym razem nałożona zostanie na Ciebie kara godzinnego wyciszenia po to, aby w minimalnym stopniu wyskalować karę w odniesieniu do otrzymanego wcześniej warna. 

1 minutę temu, Jacob.gg napisał:

G> Puffy: << [88] Jacob.gg: XDDDDDDDDD << [88] Jacob.gg: i masz akutalnie prawko pozdro

A ten gracz to co? Nawet warna nie dostał + prowokuje na g moją osobę wysyłając ze mną binda

Nie jestem w stanie ustosunkować się do Twojej wypowiedzi, gdyż nie zajmowałem się osobą gracza Puffy. Jeżeli widziałeś, że naruszał on regulamin serwera, to wystarczy napisać report na danego gracza, a na pewno ktoś się nim zajmie. Po przyjęciu reporta na Twoją osobę sprawdziłem go, a następnie nadałem karę i tylko co do tej kwestii i sytuacji mogę się ustosunkować, gdyż to nią się zajmowałem. Tyle z mojej strony w tej sprawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.