Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Krychu

Jacob.gg

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xD3xy_
Nick oskarżonego: Krychu
Powód skargi: zbyt mocne nadanie kary
Data zdarzenia: 11.04 18:30
Dowody: ( drugie jak co bo 2 skargi  ;) )
Opis sytuacji: Generalnie wszystko zaczęło się od mojego niewinnego tarasu  gdzie gracz postanowił uciąć klipa do momentu gdzie go tylko staranowalem. Oczywiście dalsza część klipu to zapłata [2024-04-11 18:23:27] [Output] : ✔ Pomyślnie wysłano 50.00$ do gracza Puffy!. Dodatkowo wjechałem w plamę oleju i wpadłem w poślizg :p Taran nie był celowy bo skręcałem na mechanika i akurat wjechałem przypadkowo w gracza. Nie rozumiem sensu nadawania takiej kary  PLUS!! gracz celowo zjechał w stronę gdzie ja jadę (rozmawiałem z arayy o tym)

Screenshot_20240411_183830_Discord.jpg

Screenshot_20240411_185544_Discord.jpg

Faktycznie kara została nadana na ciut długo, dlatego postanowiłem ci ją zmienić z dwóch dni do  jednego dnia.  Owszem graczowi przelałeś pieniądze, jednak nawet go nie przeprosiłeś w wiadomości prywatnej i jedynie co napisałeś to cytuje "masz". Co do samego dowodu otrzymanego od gracza stwierdzam że zarówno ty jak i gracz jesteście winni. Z mojej strony to tyle.

Skoro  razem jesteśmy winny to nadaj mu prawko ;)

Aa no tak przypomniało mi się że prawko moim zdaniem jest totalnie bez sensu bo cała sytuacja miała 30 sekund a gracz wstawił tylko 2 sekundy gdzie zawsze trzeba było mieć pełnego klipa, gdzie Powód to "Taran + ucieczka" więc to też powinieneś zmienić bo żadnej ucieczki nie było, sam mam klipa z całego zajścia lecz bez dzwięku. Szkoda ze gracz nie dał full klipa gdzie mnie wyzywał cyt. "Co robisz zjebie". 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.