Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem PawunioK

igosiekx

Rekomendowane odpowiedzi

vP0JndE.png

34yiMrE.png

Cześć wszystkim! Z tej strony Junior Pressman @igosiekx. Chciałbym zaprosić was do krótkiego wywiadu z graczem @PawunioK

LKZ38Vt.png

I: @igosiekx | P: @PawunioK

I: Cześć, z tej strony Junior Pressman @igosiekxz redakcji Project News.
P: Siemka, z tej strony PawunioK.

I: Opowiedz nam coś o sobie, aby gracze mogli Cię poznać.
P: Jestem studentem z Podkarpacia. Pracuję i studiuje jednocześnie, co nie pozwala mi na zbyt wiele czasu wolnego, jednak lubię go poświęcać na MTA. Mam 22 lata i lubię wieczorne podróże, wschody słońca oraz wspinaczki po górach.

I: Skąd dowiedziałeś się o serwerze ProjectRPG i jak wyglądała twoja kariera? 
P: O serwerze ProjectRPG dowiedziałem się od brata. Zaczynałem w grze nie mając niczego i myśląc, że tracę czas zdobywając powoli pieniądze, ale jak to mówią grosz do grosza i zbierze się miarka. Tak więc w ten sposób uzbierałem pieniądze na moje pierwsze pojazdy oraz wydatki (np. na sponsorowanie eventów albo nieruchomości).

I: Na serwerze przegrałeś ponad 677 godzin. Jak wspominasz ten czas?
P: Czas spędzony na serwerze wspominam bardzo dobrze. Rozpocząłem grę jeszcze w 2023 roku. 

I: Skąd wziąłeś pomysł na nick?
P: Pomysł na nick wziął się w sumie w prosty sposób od mojego imienia.

I: Gdybyś mógł, to co dodałbyś lub usunął na serwerze? 
P: Zdecydowanie zmieniłbym procedury rekrutacyjne do służb. Często trafiają tam ludzie nieodpowiedni a ci, którzy nadawaliby się, nie dostają się z błahych powodów jak m.in. wymagana minimalna liczba godzin do obycia we frakcji. Nie ukrywam też faktu, że brakuje dużo ludzi we frakcji SAPD oraz SAFD.

I: Jaka jest twoja ulubiona praca dorywcza i dlaczego akurat tam lubisz pracować? 
P: Najbardziej lubię pracować na kurierze oraz szambiarce. Odprężające są te prace.

I: Następne pytanie, które chciałbym zadać czy byłeś w jakiejś frakcji/biznesie oraz, czy planujesz dołączyć do biznesu/frakcji? 
P: Planowałem kiedyś dołączyć do frakcji SAMD oraz SAPD niestety moje podania zostały odrzucone. Planuje ponownie rekrutować do frakcji tego lata, gdy będę miał więcej wolnego czasu.

ulsldr7.png

I: Ile czasu dziennie poświęcasz na grę?
P: Ciężko określić od 30 minut po 2-3h.

I: Odchodząc od platformy Multi Theft Auto czy grasz w jakieś gry poza MTA?
P: Poza MTA gram czasami w War Thunder swoją drogą polecam tę gierkę fanom gier taktycznych.

I: Jakie najbardziej lubisz słuchać gatunki piosenek?
P: Ulubionym gatunkiem muzyki dla mnie jest muzyka NCS.

I: Na koniec zapytam, czy chciałbyś kogoś pozdrowić? 
P: Tak jak mówiłem, chciałbym pozdrowić dawnych graczy @Zimna @J.o.K.e.R @Suzannee @Wiko_ @Arizona @hezus i jeszcze długo by wymieniać. Dziękuje ode mnie to wszystko!

I: Dziękuje za udzielenie mi wywiadu! Do zobaczenia.
P: Również do widzenia.

KsDF6Sj.png

Dziękuje za przeczytanie tego materiału, @PawunioKchciałbym cię pozdrowić oraz podziękować za poświęcony czas!

8eybfgF.png

jOCD8TO.png?ex=662fa7d9&is=662e5659&hm=b7f6d623cc8b5fb99a6206619fce51960c73471f58706be1fa1038f20af96ca3&Wqg9DUp.png  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.