Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Gangusek

lemonlambo.at

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 51240
Login: lemonlambo420
Nick oskarżonego: Gangusek
Powód skargi: Znaczące mijanie się z prawdą odnośnie oferty przy wymianie pojazdów.
Data zdarzenia: 06.04.2024
Dowody: (gracz miał mute w grze więc pisaliśmy na dsc)

image.png.3fb05cb37237906b4a52d123cec1a950.png

image.png.8493e1f3bb7d25bbff4faeb83bf31c0f.png

[2024-04-08 17:32:36] [Output] : >> [61] Wejperson: siema słyszałem ze dawałes offke 1.4 za mojego buffka

[2024-04-08 17:32:53] [Output] : << [61] Wejperson: siema, nie wiem o czym mówisz

[2024-04-08 17:33:02] [Output] : << [61] Wejperson: Jedynie komu oferowalem to sleverowi cos

image.png.d293535dab35e0bb78fef5650f68ba4a.png
Opis sytuacji: Oskarżony myśli że właściwie to wycena auta = z realną ofertą, wprowadził mnie w błąd dwukrotnie pisząc że dostał ofertę 1.4kk za pojazd buffalo. Choć takiej oferty realnie nie dostał. Największą ofertę jaką otrzymałem za pojazd to 1.25kk od gracza Impi1320. tak więc chciałbym aby gracz zwrócił mi różnicę cen pojazdu lub odkupił pojazd za ofertę o której mi pisał.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

image.png.05db08c2b06f00237ad6b7caf89e36d6.png

No witam gracz @slevermiał taką offe a jak ja pytałem wejpersona to potwierdził więc nie wiem o co chodzi dla @lemonlamboo

A że gracz otrzymuje mniejsze oferty to już prawo handlu wobec handlarzy 

Ja mu ofertę podałem prawdziwą gdzie dwóch administratorów potwierdzi mianowicie 

@slever

Oraz 

@Wejperson

6. Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.