Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Orzi

afrotykocie

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie. Widze ze jest to twoja nie pierwsza skarga. Ewidentnie nie masz co robic w zyciu tylko posadzac dobrych chlopakow. Moge zaplacic ci 200zl zadosc uczynienia, ale patrzac na to jak w ciebie uderzylem to chyba robisz sobie zarty ze zadalo to  40%. Czekamy na wypowiedz wyzszej rangi w tej sprawie poniewaz nie dogadamy sie. Jak chcesz abym zaplacil 700zl za takiego pieknego drifta (chyba ci sie przysnilo). Mogles sobie wrocic i zabrac nowe paczki, miales bardzo blisko. Ze swojej strony moge jedynie przeprosic a placil tak wielkich pieniedzy nie bede 😉

Witam.

Po 1. Osoba taranująca jest z winą 100%tową, bez apelacji. Tłumaczenie się "pięknym driftem"? Drifty możesz robić w miejscu gdzie nie ma ludzi bo skoro driftem uderzyłeś w coś jadącego poprawnie to nie jest drift. (Odskakując od tematu.)

Po 2. Jakbyś jechał wolniej do wypadku by nie doszło, czyli nadal twoja wina.

Po 3. Czy była prośba oskarżającego w grze? Jeżeli tak to proszę o dowód.

Gdy będzie takowy dowód to gracz zostanie ukarany prawem jazdy a jeżeli oskarżający nie prosił to oskarżony zapłaci karę.

Dobra jestem w stanie to zaplacic, ale po co jest ta skarga? Dlaczego nie mogl w grze napisac ze mam mu zaplacic. Jestem nowy na tym serwerze i nie wiedzialem ze za uszkodzenie auta z pracy dostaje sie mniej pieniedzy. Gracz mogl mnie poinformowac o tym ile mam zaplcic. Dalbym 100zl dalej bylby problem poniewaz jest to za mala kwota. WNIOSEK JEST TAKI ZE WYSTARCZYLO POINFORMOWAC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.