Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiad z Moderatorem Mizshift

oliwierbluza1

Rekomendowane odpowiedzi

kXi2a8L.png

mSu4qkK.png

Witajcie, z tej strony Junior Pressman @oliwierbluza1 Redakcji Project News. Dzisiaj przygotowałem dla was wywiad ze znanym i lubianym Moderatorem @Mizshift. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania!

LKZ38Vt.png

O: @oliwierbluza1 | M: @Mizshift

O: Witaj z tej strony Junior Pressman @oliwierbluza1 z Redakcji Project News. Czy chciałbyś odpowiedzieć na kilka pytań? 
M: Oczywiście odpowiem na twoje pytania. 

O: Świetnie, w takim razie na początek opowiedz coś o sobie. 
M: Więc tak mam na imię Mateusz mam 25 lat. Od ponad 5 lat mieszkam w Wielkiej Brytanii. Z zawodu jestem kucharzem, lecz aktualnie nie pracuję w swoim zawodzie. Na serwerze gram od 2020 roku a ogólnie w MTA gram od dzieciństwa. Obecnie pełnie na serwerze funkcję Moderatora oraz jestem szkoleniowcem we frakcji SARA. Należę do organizacji La Cosa Nostra. Jestem osobą cierpliwą, zawsze chętnie służę bezinteresownie pomocą. Zawsze obdarzam wszystkim uśmiechem i pełnym zrozumieniem. Mam ogromne poczucie humoru i często lubię pożartować z graczami na serwerze. Wolny czas poświęcam na poszerzanie moich zainteresowań w różnych dziedzinach takie przykładowo na naukę Języka angielskiego. 

O: Opowiedz coś więcej o swojej przygodzie jako moderator na serwerze Project RPG
M: Moderatorem na serwerze jestem od 14 lutego. Co do moich obowiązków jest to między innymi pomoc graczom przez przyjmowanie reportów, jak i reagowanie na sytuacje, które widzę, gdy gracze potrzebują pomocy. Do moich obowiązków należy również sprawdzanie forum. 

O: Czy w przyszłości widzisz samego siebie w roli Administratora
M: Oczywiście widzę siebie w roli Administratora. Wiadomo, że awans na rangę Administratora wiąże się z wieloma dodatkowymi obowiązkami, ale to żaden problem dla mnie. 

O: Przejdźmy teraz to twojej roli we frakcji SARA. Jakie typy graczy jako szkoleniowiec zauważasz najczęściej? Osoby, którym naprawdę zależy na dołączeniu do tej frakcji, poszukiwaczy nowych przygód, czy może osób szukając dobrego sposobu na zarobek? 
M: Najczęściej są to osoby, które nie były ani razu we frakcji SARA, lecz są i osoby, którym zależy na dołączenie do frakcji, bo znudziła im się wcześniejsza frakcja. 

O: Wolisz szkolić nowych rekrutów, czy może bardziej pracować jak każdy inny pracownik frakcji, czyli jeździć lawetą i naprawiać drogi? 
M: Wolę szkolić nowych rekrutów. 

O: Jaka jest twoja rola w organizacji La Costa Nostra? 
M: W organizacji La Cosa Nostra posiadam rangę Ekspert, jest to ranga niedaleko zarządu. 

O: Czy planujesz wrócić do gotowania, czy myślisz może o otworzeniu własnej restauracji? 
M: Planuje nic nie robić w swoim zawodzie, wolę pracę fizyczną. 

O: Wróćmy do tematu serwera. Twoja kolekcja pojazdów wygląda imponująco. Opowiesz o niej coś więcej? 
M: W mojej kolekcji jest Infernus Pandem na totalnym FT, Turismo Competizone PFT, Cheetah PFT, NRG-500 na zestawie Torowym, mananka oraz Glendale Duchomobil. 

O: W jaki sposób dorobiłeś się tego? 
M: Najwięcej pieniędzy dorobiłem się na frakcji. Co do prac dorywczych dużo zarabiałem na Kurierze, kosiarkach, kutrach, wędkarzu. 

O: Gdybyś mógł pracować tylko w jednej pracy dorywczej, to którą byś wybrał? 
M: Byłby to wędkarz z prostego powodu. Mam wędkę +7 i zarobek jest fajny. Sama praca jest bardzo przyjemna, wystarczy operować lewym przyciskiem myszki. 

O: Wolisz łowić ryby na molo przy lądzie, czy wypływać głęboko w morze? 
M: Wypływać głęboko w morze, bo jest bonus do łowienia ryb. 

O: Powoli już kończąc, chciałbyś kogoś pozdrowić? 
M: Tak chcę pozdrowić całą frakcję SARA oraz organizacje La Cosa Nostra, a w szczególności @wojtpower i  @Oski_XD.

O: W takim razie dziękuję Ci za udzielenie wywiadu i życzę dalszych sukcesów. 
M: Również dziękuję i pozdrawiam! 

XGwBbve.png

AUVKk2o.png

CMvpCDN.png

zqZws0q.png

Vo4RxMT.png

KsDF6Sj.png

Dziękuję wam, nasi czytelnicy za zapoznanie się z moim artykułem i chciałbym was zaprosić to zapoznania się z równie dobrymi artykułami tworzonymi przez moich kolegów i koleżanki z redakcji! Co do drugiej części "Wybuchowej Paczki" miała się ona pojawić niedługo po opublikowaniu pierwszej części, ale pracuję nad czymś, czego jeszcze nie widzieliście na tym serwerze. Może to potrwać dość długo, ale jeżeli wszystko się uda, to będziecie zadowoleni z projektu! A tymczasem żegnam się z wami i do następnego!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News

1239524591_PRPGPressman_webp.48d96969aa65dbb957d9c7d4dda39095Wqg9DUp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.