Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem mat17

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

VjacPV9.png

34yiMrE.png

Cześć wszystkim! Z tej strony Junior Reporter @Limek. Chciałbym zaprosić was do krótkiego wywiadu z graczem @mat17

LKZ38Vt.png

L: @Limek M: @mat17

L: Cześć, z tej strony Junior Reporter Limek z redakcji Project News.
M
Hej z tej strony mat17 z organizacji CDW.

5mqbCE9.png

L: Czy mógłbym zadać Ci kilka pytań? Zauważyłem, że masz dość sporą bazę pojazdów.
M
Oczywiście z chęcią odpowiem na parę pytań.

L: Super, przedstaw nam proszę coś o sobie, jeżeli możesz, aby gracze mogli Cię poznać.
M
Hej jestem Mateusz, zacząłem grać na serwerze PRPG w styczniu 2023. Ostatnio wybiło mi 700 godzin i obecnie jestem w organizacji CDW.

L: Doliczyłem się 14 pojazdów, opowiesz nam jakie pojazdy głównie zbierasz i gdzie je trzymasz?
M
Zbieram głównie pojazdy na niskim id lub niskie ns, ale i również niektóre pojazdy mają wyższe id, moja kolekcja jest bardzo zróżnicowana.

L: Posiadasz więcej pojazdów na niskim, czy na wysokim ID?
M
Raczej bym powiedział, że 50% na 50% tych furek posiadam, bardziej patrzę przyszłościowo, ile będą warte.

L: Jakie są Twoje ulubione pojazdy?
M
Mam takie 3 perełki. Glendale jest na lampie herbacie zrobiona pod doniczkę. Fortuna na przepięknym bodykicie Rocket Bunny oraz w miarę niskim id 5 k i oczywiście nie mogłem zapomnieć o Jesterku, który jest prawie ft na przepięknej lampie purpurowej.

L: Czy zbierasz teraz na jakieś konkretne auto?
M
Moim celem teraz jest Majestic i Blista na id, ale zobaczę, co mi wpadnie w oko, to kupię.

L: Jeżeli miałbyś wybrać pomiędzy autem na niskim ID a autem, które było jedno z pierwszych na serwerze, tak jak np.: Perennial sedan, to co byś wybrał?
M:
 Ciężko powiedzieć Raczej bym kierował się niskim id, ponieważ jest bardziej atrakcyjne, ale nie skreślam też pojazdów z trochę wyższym id czy też jednych z pierwszych na serwerze.

L: Od dawna posiadasz tę pizzerię w Blueberry?
M:
Praktycznie cztery tygodnie.

L: Dlaczego akurat to miejsce?
M: Dlatego, że ma bardzo fajny klimat i jest w dobrej lokalizacji blisko Los Santos.

L: Rozumiem, dziękuję za poświęcony czas. Czy chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić?
M
Pozdrawiam Orgaznizacje CDW, wszytkich graczy, całą ekipe serwera, a w szczególności: @Zebra, @Sky,  @Emciok, @Michasoraz @sHHaCo trzymajcie sie. Pragnę pozdrowić również bliskie mi osoby na PRPG, takie jak: @AdrianMazdaLover, @Patiss@DANERKO*CDW, @oli16cm i @Nitzur*CDW. Oczywiście pozdrawiam Cię @Limek i życze dalszych sukcesów.

L: Dzięki wielkie. Pozdrawiamy oraz do zobaczenia.

k1AwIr0.png

4iqsq5D.gif

9BTNtvh.gif

9lcyC3L.gif

HLPzlyN.png

uwumtUI.png

uMlv2Lj.png

FohB2WK.png

pQZ3AXC.png

2JTJjMJ.png

rQ0O8OZ.png

sT7M76a.png

KsDF6Sj.png

Dziękuję za przeczytanie tego materiału, @mat17 chciałbym również pozdrowić Ciebie, podziękować za poświęcony czas oraz życzyć wszystkiego dobrego!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

7sU1mKk.pngimage.png.3ab872bc21848e0ee77162ad613e2285.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.