Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Neonek.

xHamster

Rekomendowane odpowiedzi

dh49xJ1.png

mSu4qkK.png

Witajcie. Ja jestem Journalist @xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam wywiad z byłym już pracownikiem biznesu Project News @NEONEK. Chciałbym zaznaczyć, że wywiad był udzielany w momencie, gdy był on jeszcze naszym pracownikiem. Z góry dziękuję już @Baleron za pomoc w wykonaniu zdjęć.

LKZ38Vt.png

X: @xHamster | N: @NEONEK

X: Witam. Ja jestem Journalist @xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbym przeprowadzić z tobą wywiad dla naszej społeczności. Chciałbyś może odpowiedzieć na kilka pytań?
N: Tak, jasne. Nie ma problemu.

X: Super. Więc na początek przedstaw się naszym czytelnikom.
N: Więc tak nazywam się Kamil, mam 17 lat, pochodzę z województwa świętokrzyskiego. Ogólnie interesuję się urządzeniami elektronicznymi taki też mam profil w szkole technik-elektronik. W wolnym czasie gram sobie w różne gierki fabularne oraz MTA a ostatnio powróciłem do mojej ulubionej gry League of Legends. Interesuję się też motoryzacją i to dość bardzo, w przyszłości moim marzeniem jest mieć samochód ze stajni BMW.

X: Skąd wzięło ci się zainteresowanie do urządzeń elektronicznych?
N: Ogólnie ciężko na to odpowiedzieć, myślę, że wynika to z tego, że od najmłodszych lat pamiętam, zawsze miałem jakieś doświadczenia czy to z komputerem, czy to z telefonem też zawsze mnie interesowało, jak działają różnego typu urządzenia elektroniczne od środka, jak i różne alarmy/roboty/linie produkcyjne.

X: Czy w przyszłości planujesz pracować w zawodzie, a może chciałbyś otworzyć swój zakład!
N: Na tę chwilę również ciężko mi odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ nikt nie wie, co będzie się działo za te 3 lata, raczej będę pracował w tym zawodzie, ponieważ po prostu on mnie interesuje, a odnosząc się do drugiej części tego pytania, to raczej na tę chwilę chcę dążyć do takiej pozycji w życiu, żeby nie mieć nad sobą szefa, tylko sam jakoś działać.

X: Rozumiem. Przejdźmy do życia wirtualnego, a mianowicie chodzi o platformę MTA. Jak trafiłeś na tę grę?
N: Na platformę MTA trafiłem jakoś na początku 2020 roku, ponieważ szukałem nowej gierki do pogrania ze znajomymi i pierwszym serwerem był to już stary, konkurencyjny serwer są na mini gry typu Derby, Shootoersy. Dokładnie dołączyłem do niego w marcu 2020, grałem na nim niecałe 3h, ponieważ po prostu nie miałem dużej ekipki. Z ciekawostek na tę chwilę jest on drugim serwerem MTA, na który wbijam dosyć często.

X: Super. Zostańmy przy serwerze Project RPG. 16 czerwca 2022 rozpocząłeś przygodę na naszym serwerze. Jak do tej pory wspominasz ten czas?
N: Tak dnia 16.06,2022 roku w godzinach już bardziej wieczornych zalogowałem się pierwszy raz na serwer ProjectPRG, pamiętam ten dzień jak dziś, akurat wraz ze znajomymi kończyliśmy meczyk w LOL-u i na kanał wbił mój serdeczny znajomy @2_DaaVvVaaD_2 powiedział on mi o serwerze ProjectPRG, więc chciałem zobaczyć, o co w nim chodzi, pokazał mi on, na czym polega ten serwer oraz przeprowadził przez początkowy etap rozgrywki na nim. Jeśli chodzi o organizacje to do pierwszej organizacji jakiej dołączyłem, była to organizacja California (teraz Hotel California), poznałem tam dużo wspaniałych osób. A wracając do początków serwera, to na początku przyjąłem postawę takiego "odwalacza" obecnie posiadam aż 27 kar, z czego 2 to bany.

QoTKq1T.png

X: Aktualnie nie jesteś w żadnej frakcji. Czy byłeś kiedyś w jakiejś już oraz, czy planujesz dołączyć do jakiejś w najbliższym czasie?
N: Odnośnie do frakcji to pierwszą i jedyną frakcją w jakiej byłem na serwerze ProjectRPG, była to frakcja San Andreas Road Assistance. Dołączyłem do niej ze względu na to, że słyszałem o niej same plusy, po dołączeniu nie zawiodłem się na niej. Niestety ze względu na lekkie wypalenie się i brak czasu dnia 31.01.2024 opuściłem szeregi frakcji SARA.

X: Czy planujesz powrót do niej?
N: Na tę chwilę chciałbym odpocząć sobie trochę od frakcji, myślę, że kiedyś na pewno napisze powrót, nie chodzi tu o same zadania jakie są do wykonywania, lecz to jakie są w niej osoby.

X: Rozumiem. Jak wygląda twoja historia z biznesami. Jesteś aktualnie w Redakcji Prasowej Project News. Czy jest to twój pierwszy biznes, czy też może kolejny? Co skłoniło cię do napisania podania właśnie do naszego biznesu?
N: Z biznesem jest dokładnie tak samo, jak z frakcją jest on pierwszym i jedynym biznesem do którego pisałem podanie, pierwszy raz szeregi biznesu Redakcji Prasowej Project News zasiliłem dnia 15.03.2023, niestety po dokładnie 29 dniach opuściłem biznes ze względu na lekkie zamieszanie które się tam wydarzyło. Dnia 28.08.2023 powróciłem do biznesu, ze względu na moje wcześniejsze doświadczenie z biznesem napisałem egzaminy na 100%, obecnie posiadam stanowisko szkoleniowca/ Academy Keeper'a, jak i obecnie przedostaniom rangę jaka jest możliwa do zdobycia w biznesie, czyli Senior Journalist. Co do planów biznesowych jest zdobycie ostatniej rangi, czyli Advanced Journalist wtedy byłbym drugą osobą w historii biznesu, co zdobyła taką rangę.

X: Też miałem zaszczyt należeć do grona szkoleniowców akademii dawniej. Czy według ciebie z twojej perspektywy ciężko jest prowadzić akademię w tym biznesie?
N: Prowadzenia akademii w biznesie Project News to według mnie posiadamy przynajmniej w tej kwestii bardzo duży i dobrze zgrany sztab osób na stanowisku szkoleniowca. Zawsze dzielimy się zadaniami oraz współpracujemy ze sobą na spotkaniach akademii, uważam, że z takim gronem osób prowadzenie akademii to nie jest nic ciężkiego, ale bardziej coś przyjemnego.

CFd2zkk.png

X: Wspomniałeś, że przez blisko 2600 godzin przegranych na serwerze byłeś w organizacji California (teraz Hotel California). Jesteś aktualnie w innej. Opowiedz o swojej obecnej organizacji.
N: W organizacji California byłem przez krótki okres (około 2miesiąca), dnia 2.10.2022 postanowiłem stworzyć swoją organizacje która wtedy nazywała się BOGOLE, przez krótki okres liczyła ona około 40 osób. Dnia 22.07.2023 przekazałem ją mojemu znajomemu @zerostresu, a ja sam przeszedłem do organizacji ZNB. Dnia 20.08.2023 została zmieniona nazwa organizacji na Sicarios i tego dnia powróciłem do organizacji na stanowisko V-lidera, wtedy była to organizacja dla znajomych i liczyła ona około 30 dosyć rozpoznawalnych i aktywnych graczy, lecz jak to bywa, wszystko, co dobre szybko się kończy i tak po około 3 miesiącach organizacja zaczęła się sypać, niektórzy przerzedli do innych organizacji niektórzy wylecieli na bana i dnia 26.11.2023 objąłem ponownie funkcje lidera i jestem nim aż do dziś. Organizacja liczy teraz 5 osób, obecnie jest zamknięta i czeka na lepsze czasy.

X: Trzymam kciuki, by te lepsze czasy szybko nastąpiły. Przejdźmy do kolejnego pytania. Na ile wyceniasz swój majątek i co wchodzi w jego skład?
N: Mój majątek na tę chwilę wyceniam na około 5,000,000$, ciężko powiedzieć obecnie co wchodzi w jego skład, obecnie dominują tam tylko pieniądze, na razie robię obrót taki troszkę większy zakupiłem ostatnio tunera programowego, posiadam 4 bazy organizacji pod handel, takie już mniej więcej warte każda ponad 300,000$, a jeśli chodzi o pojazdy, to żadnego nie posiadam na tę chwilę. Też udzieliłem około 1,500,000$ pożyczek moim znajomym i jak pieniądze zostaną oddane, to z tego zarobię jakieś 500,000$ taka inwestycja mała.

X: Masz przegranych blisko 2300 godzin na serwerze. Czy próbowałeś swoich sił w składaniu podania do ekipy serwera? Czy może jednak to nie dla Ciebie rola?
N: Raczej z moimi przeszłością nie da rady dostać się do ekipy administracji, gdyż jak pisałem wyżej, swego czasu byłem bardziej osobą, która nie traktowała serwera poważnie no i z tego powodu posiadam aż 27 kar, z czego 2 to bany. Nie pisałem żadnego podania na Supportera, raczej nie planuje bo i tak to nie ma sensu.

X: Rozumiem. Czy masz jakieś serwerowe marzenia?
N: Obecnie raczej odsuwam się od serwera, zawsze grałem z jakąś ekipą, no teraz tego nie ma bo się lekko rozsypało ale moim marzeniem jest, żeby kiedyś nadszedł taki dzień, żeby cała ekipa Sicarios wbiła pewnego dnia na Discorda do gierki i jak za starych czasów podymiła troszkę no ale niestety nie nadejdzie to za szybko, większa część jest zbanowana, reszta lekko się odsunęła. No i zakańczając twoje pytanie, idealnie nada się tu cytat "Nie tęsknimy za grami, tylko za ludźmi z którymi graliśmy".

X: Piękny cytat podałeś. Życzę Ci na koniec, by nadeszło owe marzenie jak najszybciej. Na koniec moi rozmówcy mogą pozdrowić, kogo tylko chcą. Chciałbyś skorzystać z tej możliwości? To jest dla Ciebie czas.
N: Chciałbym wspomnieć o każdym w pozdrowieniach. Oczywiście, jak kogoś pominę, to przepraszam. Zaczynając od naszej skromnej ekipy Sicarios pozdrawiam dopalaczy: @EndriuK, @Pawex26,  @Sergiuszek<3, @Likomek, @Kamdro, @Ajda, @MarceliQ, @Pervool, @Sachi.dff, @Mvti, @wariatZlotkowski@Kulek, @Livia, @wedashi, @zerostresu, @lubrykant, @Testosteron, @OSTRYYY. Jak i zadymiarzy z poza @wazelina, @nsanee., @kepucz., @matty., @berz_, @siema., @Kapicki_12, @Limek, @Leokadia, @Kanashimo.. Osoby z pierwszej mojej organizacji, czyli @Toya, @Euzebiusz, @KociolToFuhrer, @sirkosu1, @Adas, @2_DaaVvVaaD_2@Kincia, @PolisheQ. Zadymiarzy z ZNB @ZbyszeKieliszek, @Moon., @klinton, @kolinp i resztę mordek. Jak i może ludzi z mojej jedynej frakcji @AGO_Miki, @Mizshift, @sebix936, @lil_toscik, @Speciarz, @xPawel69, @TurboWojtek, @wojtpower, @Kaczorowskyyy, @Diablo022, @Kacp3r, @Kubacki_PL, @grudzuu. @Braian11. Dzięki wszystkim za miłe chwile. Pewnie o połowie zapomniałem, no ale wiecie jak jest.

X: Dołączam się do pozdrowień. Dziękuję za udzielenie wywiadu dla Redakcji Project News. Powodzenia w życiu realnym i wirtualnym. Do zobaczenia.
N: Dziękuję również. Do usłyszenia.

8eybfgF.png

Dla redakcji Project News:
4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

opa lala, dzięki chomik za wywiad cos tam napisalim może i już 2 miechy minęło, ale raczej nic się nie zmienił. ((a ogółem tak sobie czytam chomik nie wszystko dobrze dla jego przekleił, xDD jeszcze z tego co widzę brakuje Ciebie @xanny ,@GunoTeroPL, a i @WAF3L(nie pasuje Ci ten nick zawszę dla mnie byłeś Pro_Gaming xD)  kurka rurka jak wszyscy, z którymi coś nie coś grałem, to wszyscy ❤️))

W dniu 29.03.2024 o 16:34, siema. napisał:

Dzięki za pozdrowienia, ale zapomniałeś tu o  @Vajtekk.vnd ;(

🤫🤣❤️

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.