Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Looserek

Neho

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Neho
Nick oskarżonego: Looserek

Powód skargi: Taran taksówki oraz ucieczka
Data zdarzenia: 19.01.2021
Dowody: 

Spoiler

1.thumb.png.d8b0e80812dc4ab1614af6adfc6f711e.png2.thumb.png.e29d69910b0929d972b499e82533f3e1.png

Opis sytuacji: A więc tak... Po skończonym kursie na urząd kierowałem się na spawn San Fierro, gdy odbiłem w prawą stronę na dzielnicę Downtown za mną wyłonił się gracz o nicku Looserek, najprawdopodobniej owy gracz próbował mnie wyprzedzić niestety wyprzedając mnie zbliżył się na tyle blisko że poniszczył taksówkę. Gracz w ogóle się nie zatrzymał, gdy upomniałem się aby mi zapłacił bo zniszczył mi prawie całą taksówkę jego odpowiedź była następująca "całą tia". Po dłuższej konwersacji z owym graczem ten postanowił oddać mi pieniądze lecz ich nie przyjąłem, ponieważ powiedziałem mu że chcę aby poniósł konsekwencję za swoje czyny.

Spoiler

[2021-01-19 15:56:37] [Output] : ✔ Otrzymałeś 60.00$ od gracza Looserek!

[2021-01-19 15:57:09] [Output] : ✔ Pomyślnie wysłano 60.00$ do gracza Looserek!

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

info.PNG.871bf20b358a8a5122615ece062b4c5f.PNG

Dobrze zapomniałeś ze ja i tak ci dałem 2 raz pieniądze i zablokowałem przelewy pod f5, po 2 przeprosiłem i powiedziałem, że zapłacę co zrobiłem dałem dokładnie 60 $ na co mam ss przypinam go poniżej.

ps: dawaj wszystkie logi nie tylko obwiniające

W ss poniżej na pasku jest widoczna data i godzina: https://imgur.com/fAkyULt

[2021-01-19 15:56:35] [Output] : ✔ Pomyślnie wysłano 60.00$ do gracza Neho!

[2021-01-19 15:57:07] [Output] : ✔ Otrzymałeś 60.00$ od gracza Neho!

[2021-01-19 15:57:17] [Output] : ✔ Pomyślnie wysłano 60.00$ do gracza Neho!

i po tym zablokowałem sobie przelewy

7 minut temu, Looserek napisał:

Dobrze zapomniałeś ze ja i tak ci dałem 2 raz pieniądze i zablokowałem przelewy pod f5, po 2 przeprosiłem i powiedziałem, że zapłacę co zrobiłem dałem dokładnie 60 $

Najprawdopodobniej gdy wysłałeś mi te pieniądze pisałem wtedy skargę więc nie mogłem tego zauważyć.

8 minut temu, Looserek napisał:

dawaj wszystkie logi nie tylko obwiniające

Jakich logów zapomiałem?

6 minut temu, Looserek napisał:

na każdym serwerze MTA jest takie cos jak opóźnienie i u mnie w ciebie nie uderzyłem a jeżeli u ciebie w ciebie uderzyłem to nazywa się to tick-rate

Rozumiem ze to synchronizacja gdybyś mi to wcześniej powiedział na pewno bym to zrozumiał, możliwe że tej wiadomości nie zauważyłem.... miałem dzisiaj ciężki dzień, nie mam koncentracji.

22 minuty temu, Looserek napisał:

@Neho a masz wgl jakieś zdj dowód tej rozwalonej ( całej ) taxi?

owszem

- rozwalony tylni zderzak

- rozwalony bagażnik

- rozwalone prawe tylne drzwi

- rozwalone przednie lewe drzwi 

- rozwalony zderzak (nie mam ss)

- rozwalone lampy (nie mam ss)

Spoiler

mta-screen_2021-01-19_15-58-09.thumb.png.5b06740efc83fad9f20c6eea2ad53dec.pngmta-screen_2021-01-19_15-58-08.thumb.png.5a45577e6659c0bd73ec97f749991f73.png 

Przed chwilą, Looserek napisał:

przedni zderzak nie jest uszkodzony

Z tego co wiem przedni zderzak w tym pojeździe marki Premier gdy jest uszkodzony układa się tak że oba końce są na miejscu jednak środek jest wykrzywiony.

2 minuty temu, Looserek napisał:

lamp nie ma jak zweryfikowany bo są wyłączone 

To prawda nie mam jak tego udowodnić.

Myślę że dochodzi tu do bardzo dziwnej sytuacji. Analizując całą sytuację wszystkie fakty:

Doszło do zarysowania z powodu "laga/słabej synchronizacji" a także z faktu łamania krd

Gracz zapłacił za swój błąd

Autor odrzucił pieniądze 3.5 minuty po sytuacji

Gracz przelał ponownie i zablokował.

Innymi słowy pieniądze zostały zwrócone za swój błąd a skarga myślę że może zostać rozwiązana.

Odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.