Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Eryczek.

Voodka

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 34416
Login: Voodka
Nick oskarżonego: @Eryczek.
Powód skargi: Oszustwo na wartość pojazdu/fake offki
Data zdarzenia: 28.03.2024
Dowody:

Spoiler

image.png?ex=66184be3&is=6605d6e3&hm=5e849f62aafa6119df7c90875e98824ef106381fb8357262f4f0e6293f317ebc&

image.thumb.png.930c9cee89f3380b679af285159f1c81.png

Spoiler

IMG_20240328_183716.jpg?ex=66181fd4&is=6

19:03]eryczek: 

Bo ofke mam od smieszq to walton 600id warty 450 i fopka 15-20 k

Opis sytuacji: Witam, nabyłem dzisiaj pojazd primo, na który zostałem najprawdopodobniej oszukany gracz, od którego kupiłem owy pojazd pisał, że miał offkę 520k od gracza dolar niestety gracz nie chciał mi tego potwierdzić na forum wydaje mi się, że powód jest oczywisty jest to jego kolega, który dal fake offkę moje pojazdy po podliczeniu były warte w przybliżeniu 510k, a realna oferta za primo to 370k na forum gracz pisał, że ma 490k trade od grasza śmieszq i jego Waltona, gdzie gracz miał niby coś dopłacić, ale była to kwota oskalująca w okolicach 20k, a owy pojazd, który miał iść w wymianę to Walton, który został niedawno sprzedany za kwotę 255k także sprawa jest ciekawa gracz, od którego kupiłem primo leciał sztywno, że nie zna osoby, która dała mu tę ofertę i że nie ma jego nicku na forum (po prostu chciałem się upewnić, czy coś takiego miało miejsce), jednak, zagłębiając się w temat sądzę, że panowie bardzo dobrze się znają chciałbym, aby oferty za pojazd primo zostały zweryfikowane, ponieważ biorąc pod uwagę realia wyszedłem na spory minus.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.0a353f42774e9cd8abb6a991f62bac99.png

Wypowiem się, ponieważ jestem powiązany z niby "fake offką od kolegi” z graczem @Eryczek..Dogadywaliśmy się o sprzedaż owego primo zaoferowałem graczowi 520k, ponieważ bym musiał je zarobić i wziąć w ratę, ewentualnie pożyczkę od innego gracza, lecz w tym czasie przemyślałem sprawę, że nie chce mi się zarabiać tyle pieniędzy, ponieważ nie mam za dużej chęci do gry, a zwłaszcza aby pracować i wole zostawić pieniądze na limitowane lampy, jeżeli owe wrócą.

Ja wraz z graczem  @ALASKANSKISMOK dogadywalismy sie o sprzedasz primo lecz gracz nie mial gotowki i bylem mu gotowy oddac go w rate albo jak by dostal pozycze na szybko , o sprzedarzy primo dogadowalismy sie na vc. Od poczatku widzialem ze gracz byl nim zainteresowany  zaoferowal mi 520k ja bylem gotowy oddac mu ten pojazd za ta cene .  Przegladalem sobie forum i zauwalzylem fajne autka u gracza ktory napisal na mnie skarge i odrazu do niego napisalem  i napisalem mu jakie ofki  mialem za primo . Gdy gracz zdecydowal sie na wymiane napisalem do gracza  czy ofka dalej aktualna  owy gracz napisal mi ze tak a ja mu na to ze idzie na wymiane  i on nie mial nic przeciwko , po tym jak sprzedalem ni wiedzialem juz ze on nie jest juz nim zainteresowany  . Jak cos nie mam zadnego problemu o to zeby zrobic odmiane i oddac 100% za body bo widzialem ze owy gracz je zamontowal.

@Voodkaspójrz pod swój post który wstawiałem na forum gość ci pisał że 350 na rozruch i masz się do niego odezwać 

Ja to rozumiem chciałem się dogadać na dc z graczem alaskanskismok zeby potwierdził tylko to, że daje taką ofertę na forum nie rozumiem, dlaczego nie chciał zrobić tego od razu, ale i tak dziwi mnie fakt takiej rozbieżności w ofertach między 370k forum a nagle 520k przez gracza powyżej wiec chciałbym, aby administracja sprawdziła jak wyglądały oferty, bo nie widziałem, abyś ogłaszał ten pojazd.

@Voodkanie ogłaszałem tego pojazdu bo wiem jakie ofki lecą zazwyczaj ofki piszą handlarze  ofka 370k była gdy nie dołożyłem do niego szyb i dużej feli

I ogólnie też pisałeś mi że za pojazdy miałeś ofki a nie podałeś też od kogo (jedynie tylko elegant 160k a sam pojazd wychodzi 150 xd )

8 godzin temu, Voodka napisał:

Ja to rozumiem chciałem się dogadać na dc z graczem alaskanskismok zeby potwierdził tylko to, że daje taką ofertę na forum nie rozumiem, dlaczego nie chciał zrobić tego od razu, ale i tak dziwi mnie fakt takiej rozbieżności w ofertach między 370k forum a nagle 520k przez gracza powyżej wiec chciałbym, aby administracja sprawdziła jak wyglądały oferty, bo nie widziałem, abyś ogłaszał ten pojazd

nie potwierdziłem oferty na forum gdyż jak wyżej pisałem się rozmyślałem i nie chce mi sie zarabiać a tak to by wyszło na chamskie podbijanie ofert 

Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.