Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na @_Crypt0n_

LisiN0sek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 67019

Login: SmieszQ_

Nick oskarżonego: @_Crypt0n_

Powód skargi: fake offki 

Data zdarzenia: 24.03/2024

Dowody: wszystko będzie w logach 

Opis sytuacji: no to odezwałem się do gracza @_Crypt0n_ i zaproponowałem wymianę za boxa id 1004 offke za którego posiadałem 450k która otrzymałem na dc. Zapytałem się owego gracza jaka miał ofke za Waltona 628id powiedział że miał ofke 500k, wjędz zaproponowałem boxa + 72k dopki gracz się zgodził po czym dokonaliśmy wymiany. Następnego dnia wystawiałem pojazd na og i max ofke jaka otrzymałem to 300k pytając się poprzedniego właściciela (przed @_Crypt0n_) powiedział że max ofke jaka miał to 350k i to ledwo. Dla tego chcę albo odmianę albo dopłatę po stronie gracza @_Crypt0n_za fake ofki

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Screenshot_2024-03-28-14-59-36-978_com.discord.jpg

Witam cała sprawa wygląda tak, że wystawiłem na ogłoszeniach waltona id 628 na sprzedaż i jeden gracz z którym rozmawiałem na DC zaproponował mi ofertę 500k za to auto lecz chciałem je jeszcze przetrzymać aby zobaczyć czy dostanę większą ofertę. Po jakimś czasie napisał do mnie gracz @SmieszQ_ i zaoferował boxville id 1004 i dopłatę za waltona. Na początku miałem mieszane uczucia co do tej wymiany lecz w końcu się zgodziłem, jak dowiedziałem się że ten gracz miał oferty za pojazd 450k. Co się okazało później jak wystawiłem boxville na sprzedaż na giełdzie i w ogłoszeniach dostałem maksymalną ofertę 240k za to auto gdzie gracz twierdził że miał ofertę 450k gdzie oferty które miałem za to auto były o wiele mniejsze od niej.

4 minuty temu, _Crypt0n_ napisał:

Witam cała sprawa wygląda tak, że wystawiłem na ogłoszeniach waltona id 628 na sprzedaż i jeden gracz z którym rozmawiałem na DC zaproponował mi ofertę 500k za to auto lecz chciałem je jeszcze przetrzymać aby zobaczyć czy dostanę większą ofertę. Po jakimś czasie napisał do mnie gracz @SmieszQ_ i zaoferował boxville id 1004 i dopłatę za waltona. Na początku miałem mieszane uczucia co do tej wymiany lecz w końcu się zgodziłem, jak dowiedziałem się że ten gracz miał oferty za pojazd 450k. Co się okazało później jak wystawiłem boxville na sprzedaż na giełdzie i w ogłoszeniach dostałem maksymalną ofertę 240k za to auto gdzie gracz twierdził że miał ofertę 450k gdzie oferty które miałem za to auto były o wiele mniejsze od niej. 

No to jeżeli chodzi o to że sprzedałeś to auto za 240k to nie moja wina obecnie gracz który wystawił go na forum była ofka 300k i pisał że mało, po 2 poprzedni właściciel od którego od kupiłem owy pojazd posiadał ofke 400k w kasie wjędz według mnie ofka 450k była realną kwotą. 

6 minut temu, _Crypt0n_ napisał:

Dziwnym trafem każdego gracza którego się spytałem powiedział mi że cena jaką mogę maksymalnie dostać za tego boxa to 300k, a największą dostałem oferte 240k i za tyle sprzedałem bo potrzebowałem kasy lecz liczyłem na więcej skoro pisałeś że miałeś oferte 450k. 

I posiadałem taka ofke jak znajdę fote po podeślę offke poprzedniego właściciela 

6.Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.