Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Tunerem Programowym Dev

igosiekx

Rekomendowane odpowiedzi

V2aKgtp.png

34yiMrE.png

Cześć , z tej strony Junior Pressman @igosiekx z Redakcji Project News, dziś przygotowałem dla Was artykuł,  jakim jest wywiad z Tunerem Wizualnym @Dev. Także bez zbędnego przedłużania zapraszam do przeczytania mojego materiału!

LKZ38Vt.png

I: @igosiekx | d: @Dev

I: Cześć , z tej strony Junior Pressman @igosiekxz Redakcji Project News chciałbyś udzielić mi wywiadu?
d: Pewnie , że tak

I: Jak trafiłeś na ProjectRPG?
d: Na ProjectRPG trafiłem dzięki znajomemu z którym chodziłem do gimnazjum, to on mi pokazał właśnie ten cudowny serwer.

I: Jak wyglądały twoje początki na serwerze?
d: Początki raczej zwyczajne pierwsze kroki typu magazyn itp, po jakimś czasie trafiłem na strefę DM gdzie poznałem paru ciekawych osób np. MichałaJumpera.

I: Jak wycenisz swój majątek i co w nim znajduję się?
d: Nie jestem w stanie dokładnie określić swojego majątku. Aktualnie posiadam  Bulleta GT, Infernusa NSX, Slamvana i inne pojazdy, Jeśli patrzymy na nieruchomości w mojej kolekcji jest Tuner programy w Fort Carson oraz Baza w SF na dzielnicy Queen's

dnBAUyK.png

I: Co robisz jako tuner programowy? Ile dziennie masz klientów?
d: Jako tuner programowy robię tzw. ''mapę silnika'' ustawiam program, o który klient mnie poprosi. Dzienna ilość klientów jest mi ciężko określić, ponieważ ostatnimi czasy mało spędzam czasu na serwerze, lecz na opłaty starcza.

I: Czy posiadasz cel który musisz spełnić na serwerze?
d: Raczej konkretnego celu nie mam co chciałem w jakimś stopniu osiągnąłem może przez to aktualnie nudzi mi się lekko na serwerze.

I: Jesteś w jakiejś organizacji? Jeżeli tak na jakiej randze?
d: Tak, jestem w organizacji XanaX w której jestem liderem. Organizacja na ten moment jest zamknięta ze względu na brak chęci prowadzenia rekrutacji, subforum ect.

I: Masz jakiś pojazd przepisany do tej organizacji?
d: Aktualnie odpisałem wszystkie pojazdy oprócz Pontonu.

I: Jak czujesz się w tej organizacji? jaka jest atmosfera?
d: Organizacja na ten moment jest lekko nieaktywna, lecz wcześniej jak już atmosfera moim zdaniem była dobra. Jako zarząd organizacji staraliśmy się pomagać innym graczom, jeśli potrzebowali pomocy.

I: Skąd pomysł na taki nick?
d: Pomysł na nick wziął się od mojego imienia Dawid.

DM1Ged8.png

I: Czy jesteś w jakiejś frakcji? Jeśli tak to na jakiej randze?
d: Jestem we frakcji SATC na randze Menadżer od 8 stycznia.

I: Jak czujesz się w tej frakcji?
d: We Frakcji czuję się świetnie. Nie wyobrażam se na tą moment iść do innej na ten moment, ponieważ średnio przepadam za RP.

I: Jak spędzasz czas poza MTA?
d: Na co dzień poza MTA jestem osobą która pracuje w pewnej firmie na produkcji w systemie 3 zmianowym. Ostatnimi czasy częściej wyjeżdżam z domu do innych miast, głównie do dziewczyny.

I: Czy uprawiasz jakiś sport?
d: Wracam powoli do treningów na siłowni, ponieważ chodziłem kiedyś lecz gdy zacząłem pracować przestałem na okres ok. 6 miesięcy. 

I: Grasz w jakieś inne gry niz MTA?
d: Oczywiście, takimi grami są na przykład CS2, Galaxy Life oraz ETS2

I: Dobra, z tego co widzę posiadasz 2691h przegranych na serwerze, jak wspominasz tyle przegranych godzin?
d: W miarę większość godzin wspominam dobrze, lecz były gorsze moment w mojej ''karierze' serwerowej, niektórych decyzji żałuje do dzisiaj, ponieważ wydaje mi się żebym był teraz w innym miejscu.

I: Na koniec chciałbym się spytać czy chcesz kogoś pozdrowić?
d: Chciałbym pozdrowić całą organizacje XanaX oraz Całą Frakcje SATC w szczególności Zakolastego @Mr.KUDY.
KsDF6Sj.png

Dziękuje za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieje , że dowiedzieliście się ciekawych rzeczy o @Dev  jak i o jego tunerze. 

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

jOCD8TO.png?ex=6613f859&is=66018359&hm=bcffad84c4b0c6b4feb1a32a8492f43e9f1927aa0a5d4ea25c6ab7e721d20225&4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.