Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona 50cent szef

50cent

Rekomendowane odpowiedzi

hahahhaa gosciu bo yosemite kiedys stalo po ponad 3kk a teraz spadlo bo nikt tego scierwa nie chce a za manane berz mial oferte nsx ft +500k bo pisal mi nawet w logach w dniu zakupu manany 70 id

takze jestes troszke upo jak 70 wymieniles za to scierwo to juz nie moja wina tyle w temacie elo

Wypowiedzialem sie odnosnie tej skargi , uwazam ze skarga jest totalnie bez sensu nie przemyślana poniewaz berz_ mi nawet w grze pisal ze mial oferte nsx FT+ 500.000$ więc w zaden sposob cie nie oszukalem , prawda jest taka ze to yosemite to scierwo co lata z rak do rak ma wiecej wlascicieli niz fagata partnerów seksualnych takze wariacie przemysl to czy ta skarga ma sens tyle w temacie nie chce mi sie tu pisac juz wesolego jajka elo 

manana byla warta lekko 3kk a to yosemite moze 1.5kk wiec no przewaliles bylo sie doinformowac jak sie z gosciem 70 za 479 wymienialo xd63pl

Cenki na id lekko spadły to fakt, tutaj zostawiam podpowiedz dla administracji odnosnie yosemite , oraz w zaden sposob cie nie oszukałem ponieważ berz_ mi pisał nie pamietam czy na serwerze czy dc ze mial ofke nsxa +500k wtedy czy cos takiego juz dokladniej nie pamietam a o to dowody ze id spadlo .

ttps://projectrpg.pl/topic/99264-sw-yosemite-479id-2ns-set-dyniowy-tnv5/

https://projectrpg.pl/topic/90594-s-yosemite-479-id-2ns-1ns-do-kupna/

https://projectrpg.pl/topic/86980-s-yosemite-id-479-nv5t/

w pazdzierniku/ grudniu id wzrasta potem idzie w dol wiec bez sensu jest ta skarga totalnie. , tutaj mananka 3 ns zostawiam posta a finalnie nie wiem za ile poszla , a 70 id jest 5 ns. pozdrawiam 

Dobra berz mial offke ale nigdy nie wspominasz za ile ty to nabyłeś, administracja niech sobie to ogarnie. A za yoske miałem jakieś offki 3kk trade ale to tak jakbym komuś dawał czystą manane i mówił, że to 40k trade. 😁

nie rozumiem powodu skargi wszystko wyjaśnione czarno na bialym 

Cześć,

przychodzimy dzisiaj do Was z tematem rozwiązań gospodarczych na naszym serwerze.
Jak dobrze wiemy, gospodarka pojazdami, nieruchomościami, czy nawet PP w nieustannym ciągu pracuje, pojawiają się nowe możliwości i okoliczności. W tym wpisie skupimy się na gospodarce pojazdami na serwerze.

Przyglądamy się gospodarce pojazdami od dłuższego czasu, rozwiązując m.in. wasze skargi lub apelacje. Dokładamy starań, aby każdy był w stanie prowadzić swoją rozgrywkę komfortowo i korzystać ze swoich majątków w sposób dla niego/niej optymalny.

Przyszedł czas na wyciągnięcie wniosków.
Stwierdziliśmy, że aby pozwolić Wam na swobodę w dobieraniu partnerów do wymian czy sposobów zarobku, decydujemy się na otwarcie gospodarki w handlu pojazdami. Ta decyzja wyraża aprobratę dla ustalania wartości pojazdów, których wartość nieustannie rośnie (pojazdy na ID, pojazdy unikatowe, niskie indeksy na serwerze).

Rozumiemy, że ta decyzja wiąże się również z wieloma wątpliwościami i pytaniami z Waszej strony, dlatego poniżej znajdziecie wyjaśnienia dla danego zagadnienia:

Q1: Czy to oznacza, że mogę sprzedać pojazd za tyle, ile mi się widzi?
A1: I tak i nie, zmiany dotyczą pojazdów wyróżniających się na tle innych (na przykład ma niski VUID, ma unikatowy paintjob, etc.). W dalszym ciągu bierzemy pod uwagę pojazdy sprzedawane po cenie niższej niż wartość rzeczywista (wartość rzeczywista = średnia cena salonowa pojazdu bazowego + wszystkie usprawnienia tj. upgrade silnika, zmiany wizualne, lampy i licznik, zestaw itp.). Pojazdy niedostępne do zakupu w salonach rządzą się swoimi prawami, natomiast będziemy brali pod uwagę ich historyczne transakcje.

Q2: Czy to oznacza, że teraz handlarze będą kontrolować rynek?
A2: Rynek pojazdów, potocznie mówiąc "na ID" będzie opcjonalną częścią rynku, do którego nie każdy będzie miał "dostęp" – próg wejścia będzie ustalany dynamicznie w zależności od ofert. Będziemy dążyć do tego, aby umożliwić zwykłemu graczowi na komfortową rozgrywkę oraz zakup pojazdu z salonu.

Q3: Co z obecnymi sprawami, które są do wyjaśnienia? Chodzi o skargi i apelacje.
A3: Wszystkie powstałe sprawy będą rozliczane na podstawie starych zasad i metod. Każda nowa sytuacja, która pojawi się od momentu wystosowania tej informacji, będzie rozliczana według nowych ustaleń.

Pozdrawiamy,
Administracja RCON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.