Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wejperson

mientos.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: mientos.
Nick oskarżonego: @Wejperson
Powód skargi: Nadużywanie rangi w celu przewagi
Data zdarzenia: 26.03.2023
Dowody: [2024-03-26 16:09:01] [Output] : âś” PomyĹ›lnie opĹ‚acono pĹ‚atny przejazd. MiĹ‚ej podróży!
Opis sytuacji: Jechałem sobie normalnie bramkami z LS do LV po czym SAPD wjechał mi z tył pojazdu i po zapłaceniu bramek zaczął mnie pitować, po dalszej podróży zostałem nagle ukarany za celowe blokowanie bramek. Dodam jeszcze, że prawa bramka była zajęta, dlatego wjechałem na lewą

Tutaj log Gracza @elpolanio23, który miał pościg można zobaczyć, że oplaciłem bramki kilka sekund po tym jak on, więc nie wiem jakie blokowanie bramek.

[2024-03-26 16:08:57] [Output] : ✔ Pomyślnie opłacono płatny przejazd. Miłej podróży!

Zauważyłeś pościg więc zacząłeś za nami jeździć, gdy zauważyłeś że jedziemy w stronę LS to wyprzedziłeś nas i wraz z drugim graczem zablokowaliście obie bramki. Uciekającemu wycofałeś aby go przepuścić natomiast nam zajechałeś drogę i staliście tam około 7/8 sekund. Oba te auta zostały wysłane do przechowalni, jednak w momencie wytepywania pojazdu z lewej bramki zauważyłem, że po odjechaniu uciekającego opłacił przejazd przez co po upomnieniu się przez niego zwróciłem mu 35$. To po pierwsze. Po rozpoczęciu kolejnego pościgu sytuacja się powtórzyła. Wyprzedziłeś nas i ponownie blokując bramki przepuściłeś uciekającego a nam je zastawiłeś. Lewa bramka tym razem została nam odblokowana dzięki czemu przejechaliśmy. Zauwałyżeś, że przejechaliśmy więc przyspieszyłeś i zacząłeś zajeżdżać drogę radiowozowi prowadzącemu pościg za co zostałeś spitowany. Za takie zachowanie otrzymałeś zakaz prowadzenia pojazdów. Wszystko zostało wyjaśnione więc miłego dnia.

Po 1. Jak mogłem zablokować bramki skoro 4sek po nim wjechałem i opłaciłem przejazd.

Po 2. Mam wyłączone dźwięki MTA to jak mam słyszeć, że jedzie SAPD za mną.

Po 3. Po przejechaniu za bramki jechałem lewą stroną drogi, cała prawa strona była wolna i możliwa do wyminięcia mnie, a jednak zacząłeś mnie pitować.

Po 4. 

Spoiler

Lewa bramka tym razem została nam odblokowana dzięki czemu przejechaliśmy.

Więc w czym problem skoro bramka została odblokowana po dokładnie 4 sekundach tyle mi zajeło opłacenie biletu.

Dodam jeszcze, że chyba ci się osoby pomyliły bo to ja jechałem lewą bramką i byłem przed wami to jakim cudem miałem przyśpieszyć i zajeżdżać drogę?

1 godzinę temu, laura2011PL napisał:

Po 1. Jak mogłem zablokować bramki skoro 4sek po nim wjechałem i opłaciłem przejazd.

Stałeś dokładnie 8 sekund.

1 godzinę temu, laura2011PL napisał:

Dodam jeszcze, że chyba ci się osoby pomyliły bo to ja jechałem lewą bramką i byłem przed wami to jakim cudem miałem przyśpieszyć i zajeżdżać drogę?

Jechałeś schafterem prawą stroną a lewą jechał twój kolega andzelika2011pl czy coś podobnego.

Oboje celowo utrudnialiście nam pościg. Wszystko co miałem wyjaśnić to wyjaśniłem. Czekam na decyzję Administracji RCON

Spoiler

Stałeś dokładnie 8 sekund.

[2024-03-26 16:09:01] [Output] : âś” PomyĹ›lnie opĹ‚acono pĹ‚atny przejazd. MiĹ‚ej podróży! mój log

[2024-03-26 16:08:57] [Output] : âś” PomyĹ›lnie opĹ‚acono pĹ‚atny przejazd. MiĹ‚ej podróży log gracza, który uciekał

Gdzie tu widzisz 8 sekund?

Spoiler

Jechałeś schafterem prawą stroną a lewą jechał twój kolega andzelika2011pl czy coś podobnego.

Tak jak wspomniałem wyżej jechałem lewą stroną tuż za graczem @elpolanio23 w celu przejechania przez bramki gdyż prawa strona była zajęta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.