Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z właścicielką Blood Fight Livia

-dzusia-

Rekomendowane odpowiedzi

3Cu5WPR.png
mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy, z tej strony Junior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię wam wywiad z właścicielką biznesu Blood Fight @Livia. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania tego materiału!
LKZ38Vt.png

d: @-dzusia- | L: @Livia

d: Witam, z tej strony Junior Reporter @-dzusia- z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałabyś udzielić mi wywiadu?
L: Hej, no mogę.

d: Świetnie! Na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
L: Cześć, jestem Oliwia i w tym roku będę obchodzić swoje osiemnaste urodziny. Mieszkam w małej miejscowości, niedaleko morza i uczęszczam do czwartej klasy liceum. Interesuje mnie wiele rzeczy, dużo myślę o życiu. Kocham muzykę i słucham różnych gatunków.

d: Od czego zaczęła się Twoja przygoda na serwerze ProjectRPG i jak tutaj trafiłaś?
L: Na ProjectRPG zaczęłam grać przez kolegę, który namówił mnie do pobrania mta i gta sa. Początek sam w sobie nie był łatwy, nie znałam mapy, cen i tak zwanego sensu gry. Najprawdopodobniej w ferie zimowe sama zaczęłam wbijać reputację i zbierać na swój kolejny pojazd Sanchez, którego odkupił ode mnie mój stary kolega @BollmeN. Później zaczęłam bardziej ogarniać, dostałam się do frakcji SARA, byłam również w biznesie project news. Dużo zawdzięczam @Kulek, który dużo mi wtedy tłumaczył oraz grał.

d: Masz jakieś cele na serwerze ProjectRPG?
L: Owszem, chce zrobić tune do swojego nowego infernusa pandema. Z frakcją będzie trudno, w tym roku kończę szkole, co za tym idzie, muszę wybrać, co robić dalej, również chce dalej rozwijać swój biznes.

d: Na ile wyceniasz swój majątek? Jakie auta posiadasz w swojej kolekcji?
L: Posiadam infernusa NSX, infernusa Kakimoto, niedawno kupiłam infernusa pandema, również posiadam deluxo, nrg-500, camper, virgo, feltzer i majestic. Nie do końca jestem wstanie, określić wartość mojego majątku, ale coś w okolicy 11-12kk.

d: Gdybyś mogła coś dodać lub zmienić na serwerze, to co by to było?
L: Serwer sam w sobie mi się podoba. Oczywiście przydałoby się więcej aktualizacji.

d: Na serwerze jesteś właścicielką biznesu Blood Fight. Opowiesz nam coś więcej o tej roli i jej zadaniach? Od jak dawna jesteś w tym biznesie i jakie nabyłaś doświadczenia?
L: Po odejściu z project news nie myślałam zbytnio nad nowym biznesem, lecz po zobaczeniu rekrutacji zdecydowałam się napisać. W biznesie jestem od kwietnia tamtego roku. Na początku zajmowałam się zwykłymi zadaniami, później niosłam większą pomoc zarządowi, również starałam się uczestniczyć we wszystkim, co mogę i doprawiać biznes swoimi propozycjami. Głównie zarządzam wszystkim, zadaniami pracowników i całymi wydarzeniami.

d: Jeśli nie Blood Fight to jaki inny biznes byś wybrała? A może jest jakaś frakcja, która przykuła Twoją uwagę?
L: No jak pisałam wcześniej z frakcją, byłoby trudno, ale najbliżej mi aktualnie do SARA. Super wspominam chwilę w SAMD, lecz totalnie wypaliłam się w tym kierunku. Gdyby nie Blood Fight to może radio myślę, że to ciekawa robota.

d: Na serwerze masz przegrane ponad 2544 godzin. Jak wspominasz ten czas? Są jakieś konkretne osoby, z którymi spędziłaś te chwile?
L: Dużo czasu spędzałam z @Kulek oraz na pracach dorywczych i frakcjach. Moje 2k godzin wbiłam około w rok co jest niezbyt zdrowe, choć czas wspominam dosyć miło. Nie widzę sensu wymieniać każdego, bo sama nie do końca pamiętam. Najlepiej wspominam czas z organizacji The West Side, Triada oraz frakcji SAMD, SAPD i SARA. Przestałam brać grę do siebie co bardzo pomogło mi w czerpaniu z niej normalnej przyjemności, a nie ciągłego obowiązku. Właściwie dziękuję każdemu z kim mogłam dzielić swój czas.

d: Co najbardziej lubisz na ProjectRPG?
L: Oczywiście, że wygląd pojazdów, modele nowych baz, spawnów, a nawet takie drobne rzeczy jak wygląd mapy i ustawień, które są praktyczne. Następnie gracze, bez nich nie byłoby tego samego klimatu. Pamiętam jeszcze stare msze, pielgrzymki.

d: Opowiesz coś więcej o organizacji, w której jesteś?
L: W nietykalnych jestem dosyć od niedawna, organizacja z fajną bazą i pojazdami. Większość członków znam, a atmosfera jest naprawdę super.

d: Odchodząc od tematów serwera, chciałbyś podzielić się, czym się interesujesz lub jakie są twoje pasje? Opowiesz coś więcej o muzyce?
L: Interesuje mnie dużo rzeczy i próbuje wszystkiego po trochu. Lubię gotować, chociaż robię to naprawdę rzadko, samo przyrządzanie jedzenia daje mi satysfakcję i myślę, że mam do tego rękę. Kocham zwierzęta i może w świetlanej przyszłości otworzę swoje schronisko. Zwierzęta domowe są ze mną od zawsze i różne jak każdy z nas, uczą dużej odpowiedzialności, cierpliwości i co najważniejsze nadają więź relacji. Co do muzyki, słucham różnych gatunków od dziecka. Lubię starą polską scenę, nie obserwuje za bardzo nowości, również niezbyt mi przypadają do gustu. W świecie azjatyckiej muzyki tak samo siedzę od dziecka, szczerze siostra mnie zaraziła. Lubiłam sobie do niej wracać, ale nastał taki moment większego zainteresowania. Wcześniej miałam również kilka płyt od polskich wykonawców jak Taco Hemingway itp., później był moment kupienia dwóch płyt mojego ulubionego zespołu. Nie są tanim wydatkiem dla ludzi mieszkających daleko, ponieważ dochodzą dopłaty za VAT i wysyłkę. Aktualnie w mojej kolekcji jest ponad 30 różnych albumów. Mogę się pochwalić wyrwaniem płyt z 2010 i 2011 roku. Chciałabym ciągle powiększać swoją kolekcję. Pisze maturę w maju więc zostawiłam swoje wszystkie książki na później i zajmuje się bardziej lekturami, bardzo przypadają mi do gustu krótkie opowiadania.

d: Gdzie widzisz siebie za 10 lat?
L: Za dziesięć lat widzę siebie jak zwiedzam świat, który tak bardzo mnie ciekawi. Chciałabym mieć męża, owce i swoje schronisko tylko nie wiem w jakim miejscu na tej Ziemi. Właściwie wystarczy mi spokój, stabilizacja i bezpieczeństwo.

d: Czego się najbardziej boisz?
L: Najbardziej boje się straty. Niezbyt jest coś, czego bardzo się boje, ale może zawiedzenia, bezsilności i obojętności.

d: Na koniec, zapytam jeszcze, czy chciałabyś kogoś pozdrowić.
L: Chciałbym pozdrowić @Pawex26, @Kulek, @tyna, oczywiście @MasnyBratan i cały biznes Blood Fight oraz opiekunów biznesu, Ciebie redaktorko, organizacje NieTykalni, frakcję SAMD, wszystkich z którym miałam styczność dobrą, a nawet i tą złą. Bez Was nie byłoby tego wszystkiego, nie zmieniajcie się. Serwer zawsze będzie jakąś mniejszą lub większą częścią nas. Dziękuję za wszystko!

d: Dziękuję Ci bardzo za tę rozmowę i życzę dalszych sukcesów!
L: Również dziękuję za wywiad. Do widzenia!
XGwBbve.png
AUVKk2o.png

4finn8d.png

LmSoG1D.png

0SH4J12.png
KsDF6Sj.png

Dziękuję za przeczytanie tego materiału i mam wielką nadzieję, że się Wam spodobał oraz że lepiej poznaliście @Livia. Oczywiście jeszcze raz bardzo dziękuję Ci za rozmowę i pozdrowienia. Na koniec chciałam życzyć Wam, Drodzy Czytelnicy, miłego dnia!
8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Z0Wqvgh.png4mrbOpo.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.