Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na fornek

Kamdro

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3210
Login: Kamdro
Nick oskarżonego: fornek
Powód skargi: Oszustwo na cenę za tunera wizualnego.
Data zdarzenia:  06.03.2024r.
Dowody: Logi
Opis sytuacji: A więc tak, zakupiłem od gracza fornek tunera wizualnego w Fort Carson. Rzekomo był on wart ~7kk, to wymieniłem się z nim flashem 919id + uranus 986id i dopłacił mi 500k. Wychodziło, że został "niby" sprzedany za 6.5kk. 2 tygodnie po zakupie widzę, że gracz na forum ma oferty 8kk za flasha oraz ~2kk za uranusa. Czyli wychodzi ok. 10kk, więc czuje się oszukany na ponad ~3/3.5kk. Liczę na zwrot takiej różnicy pieniędzy. Dodam też, że najwyższe oferty, które otrzymuje za tunera to max. 5kk. Gracz wykorzystał moją "przerwę" na serwerze i zarobił na mnie spore pieniądze.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  @fornek

szalom, po pierwsze chcialbym ZAZNACZYC ze sam kamdro oferowal mi doplate i SAM wyliczal auta, a ze ktos jest napalony na autko i mi tyle daje to nie moja wina ;d (wszystkie offki za flasha dostalem doslownei po wyjsciu nowego modelu do flasha)

@Kamdro liczyl flasha na 5-6kk, a uranusa na 1-1.5kk + SAM MI ZAPROPONOWAŁ DOPŁATE W WYSOKOŚCI 500K (wszystko powinno byc w logach tak jak wyceny aut przez kamdro na pv)

Spoiler

image.png.2de08de7a358201609ea7a0a4de05d0a.png

PRZYPOMNE, ze tunery nie maja stalej wartosci, tylko placi ktos za niego tyle ile chce (np tuner vizu w fc, ktory zostal kupiony przez @EndriuK gdzie w licytacji poszedl za 6.6kk, a reszta zostala sprzedana po 2kk :D) 

Za bardzo nie rozumiem, w jaki sposób zarobiłem na tobie, skoro nadal nie sprzedałem tych aut. Co do ofert, które otrzymywałem na forum, nie pokrywały one się taką samą wartością, gdy pisałem do graczy, którzy składali takie oferty i po weryfikacji ich były one owiele mniejsze.

Według mnie zarobiłeś na mnie i to sporo, a czy to prawda to już zweryfikuje administracja. Oni mają dostęp do wszystkich logów i zweryfikują przybliżone ceny za owe pojazdy oraz za tunera w tamtym okresie. Jedyne co nam zostaje, to czekać na odpowiedź administratora rozpatrującego skargę 🙂.

zarobilem xd? za samego tunera dalem zr-350 id 4934 (na tamte czasy liczona na 8.5-9kk) + 1.9kk w gotowie, gdzie sama zr-350 po chwili zostala sprzedana za 2kk + sultan 4kid xdd 

a najciekawsza ofka za tunera byla elegy 4kid (na tamte czasy z 7-8kk) + 1kk od @Hrabia_Klocek😛

Spoiler

image.png.e0ccc067cebe219eb0b259a51da80cfb.png

Ceny tunerów są ruchome, tak jak napisał gracz nie posiadają stałej wartości. Nie jesteśmy w stanie wyliczyć kwoty tunera. Dodatkowo ku temu argumentowi kieruje się samą decyzją oskarżającego, który to rzeczywiście oferował dodatkową dopłatę za kupno tego warsztatu. Zainteresowany sam powinien zorientować się po powrocie na serwer w jakich wartościach mniej więcej stoją tego typu warsztaty. 

Niestety, ale administracja nie ubezpiecza takich błędów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.