Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

cofka

AxoBlue

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Od początku zacznę, iż nie miło, że kłamiesz z datą twoich czynów, wszystkie dowody co do daty wysyłam aRCON w wiadomości prywatnej. Kara ma długość 3 dni, ponieważ film trwał aż minutę gdzie każdy twój wybryk był dokumentowany w maks 10sek, nie za dużo jak na około 1-2 godziny na serwerze? Jednak twoje tłumaczenie, że było to 12-14 jest niesłuszne, ponieważ dowody się nie przedawniają ( a te nagranie na tiktoku jest dowodem ). 

Pozdrawiam.

Teraz, Budowniczy.Axo napisał:

Ale ja mam pytanie DLACZEGO przyczepiasz sie do wszystkiego co gracze sobie wrzucą na tiktoka? aż tak cie to wnerwia że gracze sobie cokolwiek wrzucają na tiktoki?

Działa to tak samo jak report, jest dowód okazany na tiktoku, jest widoczny kierowca, jest data okazana. Jakbyś wrzucił tylko jeden klip 5 sek jak sobie skoczyłeś na kosiarki bym uwagi nie zwrócił, bo by mi się nie chciało szukać, ale minuta filmu to jest przesada.

35 minut temu, Budowniczy.Axo napisał:

Ostatnie prawko również miałem 28.02 NA 2 GODZINY. ale nagle, nadane na 3 dni..

Dodam, iż kara 2-godzinna została ci zabrana za notoryczne wjeżdżanie na taxi zone, a nie za odwalanie.

17 minut temu, Budowniczy.Axo napisał:

Powiem tak, TYLKO i to TYLKO TY wrzucasz za takie coś prawka szczególnie tylko ciebie widziałem że robisz takie coś według mnie to tu nie ma nawet wolności słowa i nic wrzucać nie możan bo taki WIELKI PAN sie przypiernicza o to że sobie ktoś coś wstawi jak sobie skoczy czy coś SKĄD 3 DNI? nie wyjaśniłeś mi tego dokładnie apelki tera nawet nie napisze bo obraziłeś się że pisze skarge i odrzucisz xD

Ja nawet tego nie znajduje tylko gracze mi wysyłają na discordzie, a jeżeli mam dowód to, czemu nie skorzystać? Przez twoje kłamstwo na pewno nie zaakceptuje, bo dobrze wiesz kiedy odwalałeś. 

6 minut temu, Budowniczy.Axo napisał:

Wiesz jak działa skalowanie? lub chociaż nadawanie kar? Według mnie kolego źle zeskalowałeś kare i poprostu nie chcesz sie przyznać

Czyli, jeżeli np. dostaniesz prawko na 30 minut, to następnie za odwalanie mam ci dać prawko na godzinę? Nie wydaje mi się. 

6 minut temu, Budowniczy.Axo napisał:

np Kondiks który też dostał prawko za wstawienie tiktoka 

Ani jednego tiktoka sam nie znalazłem, cały czas tiktoki do administracji są podsyłane. A zgodnie z regulaminem administracji muszę egzekwować kary w przypadku łamanie Regulaminu serwera:
5. Administracja serwera ma obowiązek stosować się do Regulaminu Serwera i egzekwować kary w przypadku jego łamania.

Dodam jeszcze punkt z regulaminu działu:

§ 2
Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny.

Więc proszę, abyś zachował kulturę w swoich wypowiedziach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.