Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Tunerem Wizualnym Kamdro

igosiekx

Rekomendowane odpowiedzi

Nwu0Yib.png

34yiMrE.png

Cześć , z tej strony Junior Pressman @igosiekx z Redakcji Project News, dziś przygotowałem dla Was artykuł,  jakim jest wywiad z Tunerem Wizualnym @Kamdrousiadzcie i cierpliwie przeczytajcie.

LKZ38Vt.png

I: @igosiekx | K: @Kamdro

I: Cześć , z tej strony Junior Pressman  @igosiekxz Redakcji Project News chciałbyś udzielić mi wywiadu?
K: Jasne , że tak!

I: Dobrze , w takim razie opowiedz nam coś o sobie
K: Hej, nazywam się Bartłomiej i pochodzę z małej wioski położonej niedaleko Krakowa. Na co dzień uczęszczam do technikum budowlanego. W tym roku kończę 19 lat. Na ogół jestem przyjazną i otwartą na nowe znajomości osobą, lecz nie zawsze da się być spokojnym.

I: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
K: Za namową kumpla @mirek_mefedron,  który mnie namawiał, żebym grał na serwerze, lecz nie chciało mi się tutaj wbijać. Po pewnym czasie jednak zarejestrowałem się na serwerze, aczkolwiek nie grałem na nim. Dopiero w październiku/listopadzie 2020r za namową kumpli zaczęliśmy grać na ProjectRPG. Do dzisiejszego dnia został tylko jeden weteran, który bacznie wbija na serwer i jest nawet we frakcji SATC @Flor3k Pozdrawiam go serdecznie.

I: Jak twoje początki na serwerze wyglądały?
K: W październiku/listopadzie 2020r. było nauczanie zdalne, więc masę czasu siedziałem przed komputerem. Potrafiłem grać nawet po 10h+ na serwerze, co przyczyniło się do tego, że po niespełna 3-4 miesiącach gry na serwerze mój majątek wynosił ~ 10,000,000$.

I: Jak wyceniasz swój majątek i co się w nim znajduje?
K: Razem z kumplem próbowaliśmy go oszacować "na oko" i wyszło nam kolo 90-100,000,000. Nie jestem wstanie powiedzieć ile dokładnie, ponieważ są to pojazdy na ID, a jak wiemy gospodarka mocno skacze w tej kwestii.
Głównymi perełkami są 2 pojazdy; Bullet 4770id oraz Infernus 9933id, są ze mną już ponad 1.5 roku (od sierpnia 2022r).

ZLzehin.png

I: Czym zajmujesz się jako tuner? Ile dziennie masz klientów? Co robisz jako tuner?
K: Jako tuner rzecz jasna tuninguje pojazdy. Od felg, progów, zderzaków aż po bodykity i inne pierdoły. Dziennie mam nawet sporo klientów, niestety ta liczba nie jest jakaś zawrotna, bo nie mam czasu na grę, jak kiedyś.

I: Posiadasz jakiś cel na serwerze?
K: Pierwszym moim celem na serwerze było posiadanie wszystkich 4 infernusów dostępnych na serwerze, w 2022r. prawię udało mi się to spełnić, miałem 3 (zwykły, nsx oraz pandem) niestety na tamten moment był tylko 2 infernusy kakimoto i żaden z obecnych właścicieli nie chciał mi go sprzedać. Odpuściłem ten pomysł, lecz myślę, że kiedyś go zrealizuję. Drugim moim celem była ranga Administratora. Tutaj również prawie się udało, doszedłem do Moderator, lecz zostałem zdegradowany do Supportera. (Do dziś nie zostały mi przedstawione żadne dowody na to, ale to inna historia).

I: Co dodałbyś lub usunął na serwerze?
K: Na pewno przydała by się jakaś nowa ciekawa praca typu "lawety", "nurek" czy coś w ten deseń. Dodatkową aktualizacją mógłby być salon samolotów zapowiadany już od ponad 2 lat...
Co do usunięcia, nie mam za bardzo do czego się doczepić. Jedynie strefa DM, mogłaby być przeniesiona na Area 51. A w miejscu aktualnej mogłyby powstać nowe ciekawe domki do kupna.

I: Odchodząc od MTA skąd wziąłeś pomysł na nick?
K: To akurat śmieszna sprawa. Mój kumpel w podstawówce miał nick w Shakes&Fighet (jeśli tak to się pisze) kamdro75. To ja ustawiłem sobie kamdro65 i po roku/dwóch latach zmieniłem na Kamdro.

u31N7Ds.png

I: Jak spędzasz swój czas poza MTA?
K: Czas poza MTA spędzam ze swoją dziewczyną oraz znajomymi. Lubię również nocną jazdę samochodem, jest to bardzo przyjemne.

I: Uprawiasz jakiś SPORT?
K: Nie uprawiam żadnego sportu.

I: Grasz w inne gry niż MTA?
K: Czasami w CS2, lecz MTA jest moim faworytem. Gram już w tego staruszka 10 lat.

I: Dobrze , z tego co widzę, posiadasz przegrane 2896h na serwerze, jak wspominasz tyle przegranych godzin?
K: Jak mam być szczery to świetnie. Poznałem masę wspaniałych osób, z którymi utrzymuje kontakt do dzisiejszego dnia. Szczególnie @Testosteron

I: Na sam koniec chciałbym się zapytać, czy chcesz kogoś pozdrowić?  
K: Z całego serca chciałbym pozdrowić całą Triadę (Ci co wiedzą to pamietają) oraz aktualną organizację Flying Dragons. Również moich znajomych, których poznałem i znałem już wcześniej @olcha95 @Pervool @Ajda @Testosteron @kraha @19bomber77  (Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam, ale mnie czas goni.)

3pGHvNb.png

KsDF6Sj.png

Dziękuje za przeczytanie tego materiału. Mam nadzieje , że dowiedzieliście się ciekawych rzeczy o @Kamdro jak i o jego tunerze. 

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News:

jOCD8TO.png?ex=6613f859&is=66018359&hm=bcffad84c4b0c6b4feb1a32a8492f43e9f1927aa0a5d4ea25c6ab7e721d20225&rX9Encx.pngimage.png.dc6d6d14a0ac3387847732e7059ae09e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.