Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na igabrys

TlustyOfficer.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 52255

Login: Turek*

Nick oskarżonego: igabrys

Powód skargi: współdziałanie konta, przyznał się.

Data zdarzenia: 22:01 wtorek 19marca 2024

Dowody: https://cdn.discordapp.com/attachments/1202028663164649546/1219753273230102609/Screenshot_20240319-220145-810.png?ex=660c72c2&is=65f9fdc2&hm=f9c015250568a202d56f6d264a9d93bf012a3b0b0fdec7aa8f5b7dbf5fe7747a&

Opis sytuacji: Grałem sobie spokojnie na serwerze, nagle typ napisał że brat mu zwodował auto grając mu na koncie, rozpisywać się nie będę bo raczej to jasne jest.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Poinformowałem go.

Witam nie brat a kuzyn , więc było to tak że mama zawołała mnie bym coś zjadł i kuzyn był u mnie i miał mi wyjść pod magazynem z auta i nic nie ruszać . Z tego co się od niego dowiedziałem zwodował auto i wyłączył komputer . Graczowi oddałem pieniądze na wyciągnięcie auta w pp . Prosze o sprawdzenie logowania na urządzeniach na zapłatę mam dowody 

received_851158703448445.png

8 minut temu, igabrys napisał:

Witam nie brat a kuzyn , więc było to tak że mama zawołała mnie bym coś zjadł i kuzyn był u mnie i miał mi wyjść pod magazynem z auta i nic nie ruszać . Z tego co się od niego dowiedziałem zwodował auto i wyłączył komputer . Graczowi oddałem pieniądze na wyciągnięcie auta w pp . Prosze o sprawdzenie logowania na urządzeniach na zapłatę mam dowody 

received_851158703448445.png

Gościu, czemu ty mi dałeś 500$, dolarów? To nie moje auto. Kuzyn czy tam brat to prawie. Współdziałes konto z bratem/kuzynem. Mogłeś dla mamy powiedzieć że zaraz przyjdziesz, albo schować auto do przechowywalni. Pozdraaaawjam

1 minutę temu, skipidibitoaleta napisał:

Gościu, czemu ty mi dałeś 500$, dolarów? To nie moje auto. Kuzyn czy tam brat to prawie. Współdziałes konto z bratem/kuzynem. Mogłeś dla mamy powiedzieć że zaraz przyjdziesz, albo schować auto do przechowywalni. Pozdraaaawjam

Jak schować auto do przechowywalni uberowaleś i wiozłeś mnie na magazyn 500$ dałem na wyciągnięcie auta z pp. Nie współdzieliłem żadnego konta co myślę że można łatwo sprawdzić . I przepraszam już więcej taka sytuacja napewno się nie powtórzy 

1 minutę temu, igabrys napisał:

Jak schować auto do przechowywalni uberowaleś i wiozłeś mnie na magazyn 500$ dałem na wyciągnięcie auta z pp. Nie współdzieliłem żadnego konta co myślę że można łatwo sprawdzić . I przepraszam już więcej taka sytuacja napewno się nie powtórzy 

XDD co ty gadasz chłopie nie uberowalem cię, ani cię nie wiozłem skończ kłamać wreszcie. Sam się przyznałes że dałeś bratowi zagrać.

1 minutę temu, skipidibitoaleta napisał:

XDD co ty gadasz chłopie nie uberowalem cię, ani cię nie wiozłem skończ kłamać wreszcie. Sam się przyznałes że dałeś bratowi zagrać.

No to teraz się wkopałeś bo wszystko w logach można sprawdzić co pisaliśmy między sobą.

Spoko, proszę logi daj mi je CZEKAM, ssa też daj jak cię podobno wiozłem jak ja w tym czasie byłem gdzie indziej, wyśle ci ss:. https://cdn.discordapp.com/attachments/1202028663164649546/1219752189874933882/image.png?ex=660c71bf&is=65f9fcbf&hm=6bed8a4077489c33dd1df6b9f6e4175182d85cea39b89e3fdf57eb94c73ee32c&

Powiedz gdzie ja cię wiozłem, chętnie przeczytam 🙂

Teraz, skipidibitoaleta napisał:

Spoko, proszę logi daj mi je CZEKAM, ssa też daj jak cię podobno wiozłem jak ja w tym czasie byłem gdzie indziej, wyśle ci ss.https://cdn.discordapp.com/attachments/1202028663164649546/1219752189874933882/image.png?ex=660c71bf&is=65f9fcbf&hm=6bed8a4077489c33dd1df6b9f6e4175182d85cea39b89e3fdf57eb94c73ee32c&

Jedyne co wiem to napewno mnie uberowaleś bo miałeś mnie zawieść na magazyn i zepsułeś auto i pisałeś na /112  chłop podjechał i wziął cb byś z nim pojechał po naprawke . Dobra czekamy na Admina

1 minutę temu, igabrys napisał:

Jedyne co wiem to napewno mnie uberowaleś bo miałeś mnie zawieść na magazyn i zepsułeś auto i pisałeś na /112  chłop podjechał i wziął cb byś z nim pojechał po naprawke . Dobra czekamy na Admina

Edit :screen zrobiony niedawno jak cb szukałem  na /g a do zdarzenia doszło około godziny 20

2 minuty temu, igabrys napisał:

Dasz dowód może? Dałem ci mój dowód, i skończysz kłamać? Bo nic takiego nie robiłem, jak dasz dowód to ci uwierze 🙂

Teraz, skipidibitoaleta napisał:

Dasz dowód może? Dałem ci mój dowód, i skończysz kłamać? Bo nic takiego nie robiłem, jak dasz dowód to ci uwierze 🙂

Nie mam dowodów bo jadłem obiad poczekamy na admina i na sprawdzenie Logów 😉Pozdro

2 minuty temu, skipidibitoaleta napisał:

Miałeś dać mi logi, klamco 🙂 Czekam, rozumiem że nie umiesz się przyznać że to zrobiłeś ale kurde nie musisz klamac

Dobra jeżeli tak to czm nie zareagowałeś odrazu że napisałem na /g ( to co screena wysłałeś )  i jeżeli nie uberowaleś i nie pojechałeś po naprawke  to gdzie niby stało twoje auto ? I czm nie miało zaciągniętego ręcznego ? 

To się mylisz, mialem różowego premiera z fioletowymi felgami - Czemu próbujesz mnie oszukać? Dziś bylem tylko na giełdzie lv żeby go sprzedać dla gracza ( @gigaczad ) pozdrawiam klamco.

2 minuty temu, igabrys napisał:

Czarne więcej nie wiem 

I przestań zmieniać temat, nie odpisuje ci już jak masz nabijać na tej skardze tyle wiadomości, oczekuje na rozpatrzenie.

16 minut temu, skipidibitoaleta napisał:

Spoko, proszę logi daj mi je CZEKAM, ssa też daj jak cię podobno wiozłem jak ja w tym czasie byłem gdzie indziej, wyśle ci ss:. https://cdn.discordapp.com/attachments/1202028663164649546/1219752189874933882/image.png?ex=660c71bf&is=65f9fcbf&hm=6bed8a4077489c33dd1df6b9f6e4175182d85cea39b89e3fdf57eb94c73ee32c&

Jeżeli w tym czasie byłeś gdzie indziej to skąd wiesz że to ja go wrzuciłem do wody . A co do auta nie mogłeś wystawiać go ponieważ wyżej pisałeś że to auto nie było twoje więc po co pisałeś : Gościu, czemu ty mi dałeś 500$, dolarów? To nie moje auto

Teraz, igabrys napisał:

Jeżeli w tym czasie byłeś gdzie indziej to skąd wiesz że to ja go wrzuciłem do wody . A co do auta nie mogłeś wystawiać go ponieważ wyżej pisałeś że to auto nie było twoje więc po co pisałeś : Gościu, czemu ty mi dałeś 500$, dolarów? To nie moje auto

Ty jesteś inny jakiś? Twój kuzyn zwodował twoje auto a nie moje, czytaj ze zrozumieniem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.