Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Starylisu

Denji

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 16878
Login: Denji
Nick oskarżonego: Starylisu
Powód skargi: Nieumiejętność prowadzenia zatrzymania, oraz nadużywanie możliwości sapd na swoją korzyść
Data zdarzenia: 19.03.2024
Dowody: Screena zamieszczę w załączniku kolega dał fajne powody które nie miały odzwierciedlenia w rzeczywistości 
Opis sytuacji: Ścigał mojego kolege któremu chciał wlepić mandat 10k za szybką jazdę więc kolega zaczął uciekać a ja chciałem mu pomóc i podjechałem po niego żebyśmy uciekali razem i wszystko byłoby spoko, ale w momencie zatrzymania kiedy wziął kolege do auta ja uciekłem i po czasie poszedłem po auto a on spojrzał na mapę że ktoś się zbliża do auta i się zawrócił także jest to nie sprawiedliwe i przy okazji dał za duże wyroki bo przykładowo dał Niewykonywanie poleceń funkcjonariusza w momencie kiedy ani razu nie dał żadnej komendy dał również łamanie zasad role play kiedy my się nie bawiliśmy w żadne roleplay czyli w skrócie kolega policjant nie potrafi grać i powinien zostać usunięty z tej roli bo nadużywa praw i nie stosuje się do praw.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Rónieź screen będzie w załączniku napisałem mu na czacie.

obraz_2024-03-19_150437121.png

dowody.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.