Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wlamanie na konto/strata majatku

sokowirufka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, włamano mi się na konto jakieś pół roku temu straciłem cały swój majątek z tego, co się dowiedziałem to średnio mogę liczyć na odzyskanie, Więc pytam, czy mogę zacząć karierę od nowa? Ponieważ z szybkiego wywiadu z graczami na serwerze rzeczy z mojego konta, a dokładnie Feltzer GT został sprzedany za 150 Euro.

Nie widzę na Twoim koncie, aby miało miejsce włamanie. Logowałeś się na kilku różnych komputerach, na serialu rejestracji masz ponad 600 logowań. Następnie są dwa kolejne seriale, w których masz ponad 30 logowań, a pierwsze udane logowania miały miejsce kolejno w 2020-10-29 21:44:26 i 2021-02-16 17:07:37.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.