Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Odzyskanie ukradzionego konta z niskim uid.

YoungLeWyy

Rekomendowane odpowiedzi

Wklejam za gracza YoungLeWy UID 6235

Szanowna ekipa pomocy technicznej,

Jestem YoungLeWy i zwracam się do Was z ogromną prośbą o pomoc w odzyskaniu mojego konta w grze. Niestety, zostało ono skradzione, a jest to dla mnie szczególnie ważne, ponieważ zainwestowałem w niego sporo pieniędzy i mam z nim wiele związanych wspomnień.

Wiem jaki ostatni (mój) adres e-mail był przypisany do konta  oraz hasło które na nim było przed kradzieżą, podam też serial który był przy rejestracji konta.

Bardzo proszę o wszelką pomoc w procesie odzyskiwania konta. Mam nadzieję, że będziemy mogli wspólnie rozwiązać ten problem i przywrócić dostęp do mojego konta.

Edit 1: Na potrzebę tej prośby o odzyskanie konta odkopałem bardzo stare zdjęcia robione parę lat temu, widać na mich moje ID konta w prawym dolnym rogu, mogę je podesłać w wiadomości prywatnej wraz z innymi potrzebnymi informacjami jakie będziecie chceli.

Edit 2: Przeszukałem skrzynke mailową i znalazłem wiadomość z mailem na który został zmieniony. 

Edit 3: Znalazłem również maila który informuje o 3 błędnych logowaniach na moje konto na forum a następny mail informuje o zmianie e-maila.

Z poważaniem, YoungLeWy

Piszę z tego konta bo dostępu do forum też nie mam.

Zrobione!

Można prosić o odblokowanie w grze teraz?

7 minut temu, Zebra napisał:

Przywróciłam adres e-mail na koncie, powinieneś otrzymać wiadomość o resecie hasła. Jak to zrobisz to zabezpiecz konto weryfikacją dwuetapową, dopiero wtedy będę mogła odblokować konto na serwerze
Tutaj poradnik:

Ostatnie pytanie to czy dało by radę żebyś przerzuciła mi to co mam na tamtym koncie na to kontoi? czy nie ma takiej możliwości?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.