Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na yttfihs

*Marek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: *Marek
Nick oskarżonego:  yttfihs
Powód skargi: perfidny taran
Data zdarzenia: 18.01.2021
Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=xZWdPEVsmss
Opis sytuacji: jechalem sobie jesterem a gracz perfidnie mnie ztaranowal rozwalajac mi cale auto. Po zdarzeniu napisalem zeby oddal mi pieniadzie za naprawe.  Nie zrobil tego wiec prosze o ukaranie tego gracza. Byl to perfidny taran
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  >> [316] yttfihs: informuje cie o skardze

Skarga totalnie bez sensu, chciałem rozwiązać tą sprawę na serwerze ale no

image.png.3b318211f94647fde736c3dfe35ec46c.png

Niestety, nie mam dowodu na brak ryski na mojej furze ¯\_ツ_/¯

Chciałem tylko zobaczyć nagranie, bo nie przypominam sobie żebym cię staranował. Jak już wspomniałem, nie mam na siebie dowodów, więc zgłoś się na serwerze po kase. 

40 minut temu, yttfihs napisał:

Skarga totalnie bez sensu, chciałem rozwiązać tą sprawę na serwerze ale no

image.png.3b318211f94647fde736c3dfe35ec46c.png

Niestety, nie mam dowodu na brak ryski na mojej furze ¯\_ツ_/¯

Chciałem tylko zobaczyć nagranie, bo nie przypominam sobie żebym cię staranował. Jak już wspomniałem, nie mam na siebie dowodów, więc zgłoś się na serwerze po kase. 

No tak tez czesto zapominam o tym ze 2min wczesniej perfidnie ztaranowalem kogos. 
O pieniadze prosilem na serwerze a skarge napisalem po to bys zostal ukarany i mial czas zeby pocwiczyc pamiec. 

20 minut temu, yttfihs napisał:

No tak tez zyje w idealnej symulacji w ktorej lagi i skoki pingu nie istnieja;)) a jakby nie patrzec, to lag lub skok pingu mogl byc powodem tego **perfidnego taranu**

czekamy na jakiegos straznika skarg

Nom skoki pingu skrecaja kolami(widac to na filmiku) niezle niezle 

Oskarżony na pewno uległ jakiemuś spadkowi w synchronizacji, zbyt łatwo wrócił do trakcji zwłaszcza po takim uderzeniu.

Jako że już taka popozycja zapadła chciałbym zobaczyć rozwiązanie sprawy polubownie za pomocą pieniędzy

9 godzin temu, yttfihs napisał:

Jak już wspomniałem, nie mam na siebie dowodów, więc zgłoś się na serwerze po kase. 

9 godzin temu, *Marek napisał:

O pieniadze prosilem na serwerze a skarge napisalem po to bys zostal ukarany i mial czas zeby pocwiczyc pamiec. 

Tutaj chciałbym się tylko wypowiedzieć w tej kwestii, nikt nigdy nie chce płacić za coś czego mógł potencjalnie nie zobaczyć. To tak jakbym jechal wokoło LS i jakiś gracz w SF powiedzial mi że muszę mu zapłacić 5000 bo przeze mnie ma auto w stanie krytycznym. Wszystko wskazuje na to, że gracz po prostu nie wiedzial za co ma zapłacić.

Czekam na werdykt graczy czy sprawa została zażegnana w grze a także na ew. załącznik po udanej transakcji w celu zamknięcia skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.