Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Nati

Jacusiek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Jacusiek
Nick oskarżonego: @.Nati
Powód skargi: Bezsensowne nadanie kary +  Poczucie się jako Supporterka + Wmawianie winy
Data zdarzenia: 15.03.2024
Dowody: https://imgur.com/a/ax5VSQn
Opis sytuacji: Witam, jechałem sobie spokojnie ciężarówka jako praca dorywcza Kutry sprzedać ryby i w trakcie jechanie zagapiłem się na kolegę z tyłu który miał jechać za mną ale go niestety nie widziałem i podczas odwrócenie myszki w druga stronę przypadkowo walnełęm w gracza @YOUNG_Ernest którego przeprosiłem na voice chat po jakieś minucie max 2 minutach, mówię o takim czasie ponieważ miałem zamieszanie w pokoju i musiałem na chwile odejść od kompa. Mój przyjaciel @Blonsky zapłacił za szkody spowodowane przeze mnie ponieważ ja nie miałem nic przy sobie a pasażer Blonsky powiedział na discordzie ze zapłaci za mnie a ja mu to oddam jak wypłacę pieniądze z bankomatu. Blonsky Zapłacił wszystko fajnie po skończonej akcji poszedłem na afka i jezdziłem podczas afka ze znajomymi jako pasażer w aucie, znajomi pojechali na mechanika i jak wróciłem miałem posiadaną karę prawa jazdy dowód: [2024-03-15 16:58:07] [Output] : Gracz Jacusiek otrzymaĹ‚ zakaz prowadzenia pojazdĂłw na 10 dni przez .Nati (web), powĂłd: Taran pojazdem pracy  Co mnie to bardzo zdziwiło ponieważ zapłaciłiśmy graczu za wjechanie w niego i jak Postawa supporterki powinna się doinformować mnie czyli gracza czy zapłaciłem czy zarzucić mi warna jakiegoś a nie odrazu bezsensowną kare za co czego nie zrobiłem. Po przyjściu z afk napisałem do supporterki (a raczej ona do mnie) i próbowałem jej to wytłumaczyć ale ona mi zarzuca  taranowanie gracza (Przypominam że Taran to wjeżdzanie w graczy kilkukrotnie a nie razowo) Na próbę zarzucenia mi winy mam ss co jest wszystko w linku na górze. Kolega Blonsky próbował także Supporterce wytłumaczyć całe zdarzenie ale cytuje Supporterki wypowiedz ,,to ja mam supporta", dla mnie jest to bezsensowne tłumaczenie graczu dlaczego akurat supporterka ma racje (na to też mam screenshota). Liczę że supporterka zostanie ukarana za swoje czyny ponieważ nie wyobrażam sobię że taka osoba się tak zachowuje na takim stanowisku. Pozdrawiam RCON podczas sprawdzania skargi z mojej strony to wszystko. ( Tu jest log ze przesłane zostały pieniądze do gracza za moją winę zagapienia się [2024-03-15 16:54:41] [Output] : âś” PomyĹ›lnie wysĹ‚ano 150.00$ do gracza YOUNG_Ernest! (Logi można sprawdzić ze @Blonsky wysłał pieniądze do gracza) )

Od początku.

Przyjęłam zgłoszenie, które wykonałam. Celowo staranowałeś pojazd pracy pojazdem pracy. Wczoraj zakończyłeś poprzednią karę za to samo, więc podwoiłam długość. Przy próbie zabrania Ci pojazdu, przyszedł Twój znajomy, który chciał mi wytłumaczyć całą sytuację, czyli, że zapłacił za Ciebie - bo tak dogadaliście na DC. Nie mam prawa tego wiedzieć i to samo napisałam. Nie mam prawa wiedzieć, że ktoś inny przelewa za Ciebie gotówkę za szkody. Nawet jeśli taka sytuacja miała miejsce, a miała, że zapłaciliście graczowi - to ja kary od tak nie mogę zdjąć i koniecznością jest napisanie apelacji i zostało to napisane w czasie odbierania przeze mnie pojazdu po nadaniu prawa jazdy. Uważam, że możemy rozmawiać tylko i wyłącznie o nadaniu kary, ze względu na to, że tylko ta sytuacja Ciebie dotyczy. Moja rozmowa z Twoim kolegą to zupełnie inna historia i tylko my we dwoje wiemy jak ona wyglądała. Z racji braku dowodów na to, jak rozmowa między nami wyglądała - a wyglądała w sposób: ja piszę, gracz mówi - to nie ma co tutaj więcej dodać. Uświadomiłam go o wszystkim mimo, że nie chciał dać mi dojść do słowa twierdząc, że to on ma rację, a ja POWINNAM. Wiadomo, błędy się zdarzają, ale ja wiem co powinnam. Przyjęłam zgłoszenie > sprawdziłam dowody > sprawdziłam przelewy gracza > sprawdziłam kary gracza > ukarałam gracza > poinformowałam gracza co jak i dlaczego.

Drogi graczu, nawet jeśli poczujesz się do winy i zapłacisz graczowi - nie oznacza to, że dalej możesz swobodnie jeździć po mapie i doszukiwać się kolejnych takich sytuacji broniąc się, że zapłaciłeś. Celowy taran to celowy taran i nie ma zmiłuj. Uważam, że kara jest nadana słusznie. Niestety komunikacja z Wami była utrudniona, lecz mimo wszystko starałam się wytłumaczyć każdy aspekt tej sytuacji co grono ARCON może zweryfikować.

Dodatkowo w wiadomości prywatnej załączam nagranie z sytuacji dla lepszego obrazu sytuacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.